+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
Başlık: SizCE Ne YapMaLıYıM?
-
08.01.2008 20:51 #1
- Katılım Tarihi
- 2008
SizCE Ne YapMaLıYıM?
Arkadaslar oncelıkle ozur dılıyorum forumda yenıyım dolayısıyla topıcın nerde acılacagıı hakkında en kucuk bı bılgım yok bı kusur ıslemıssem butun herkesten ozur dılıyorum
Simdi soruna gelelım benım bılgısayarım 2 yıllık 2 yıldır bır fııl calısıyor
bu aralar yaklasık 1 1 bucuk ay gıbı zamandır kendıne reset atıyor yazılımdan oldugunuu zannetmıyorum format vs herseyıı denedım ztn genelde bır ıslem yaparken reset atıyor
Örnegin pcde oyun oynarken ozellıkle onlıne oyunlar pc kendınıı cok kasıoyor ılk baslarda fandan olsa gerek ufak bı ses gelmeye baslıyor zorlandıkca bu ses artıyor ve en sonunda kendıne reset atıyor bu olay sadece pc ıslem yaparken oluyor mesela yne movıa makerden bı clıb olusturduktan sonra onu madıa playere hazır hala getırmek ıcın kaydeterken cok zorlanıyor ve reset atıyor sorun bundan ıbaret
PC DEN ANLAYAN INSANLAR GENELDE BU SITEDE OLUYOR YARDIMLARINIZII BEKLIYORUM BENIM YAPABILECEGIM BIRSEY VARSA YARDIMCII OLUN YARDIMLARINIZ ICIN TESEKKURLER
-
08.01.2008 21:12 #2
Büyük ihtimalle işlemcin fazla ısınıyor...yani yazılımla ilgili diil donanımınla ilgili bir sorun. CPU fanını değiştirmeyi dene, termal macun sür...Eğer sorun soğutmayla ilgiliyse çözülecektir...Eğer işlemcinin fazla ısınmasıyla ilgii bir sorunsa işlemciyi değiştirmen gerekiyor demektir..
Ayrıca konunun başlığı sorununu anlatmalı...kurallara uygun diil başlığın...bundan sonra dikkat edersen seviniriz..
kolay gelsin..En son CrazyShark tarafından düzenlenmiştir: 08.01.2008 21:16
WMP, IE, Nokia, Hotmail, Avast-Norton vs. ile işim olmaz; Winamp, Firefox, SonyEricsson, Gmail, Kaspersky kullanırım...
Doom ve Death Metal dinlerim..
Basketsiz olmaz...
Tabi bi de kızlar olmadan hiçbirşey olmaz, onlar herşeyimiz....
Benzer Başlıklar
-
hdd yandı ne yapmalıyım
akdag38 tarafından Donanım forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 03.07.2007, 11:36 -
Sizce ATİ 9200 Veya mx4000 sizce hangisi iyi
gokce606 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 28.04.2007, 23:54 -
2,5 gb ile ne yapmalıyım?
osmanguder tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 20.04.2005, 00:11 -
ne yapmalıyım?
garutsa tarafından Donanım forumundaYanıt: 13Son Mesaj: 01.11.2004, 22:07 -
sizce web sitemi php mi yapmalıyım asp mi??
AK-74 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 12.02.2003, 17:17

Alıntıyla Yanıtla

Harddisk-Format sorunu
Bugün, 16:56 / Donanım