PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Overclocking hatası mavi ekran

Merhabalar
    Yeni bir pc topladım dün akşam herşeyini taktım yeni olarak fakar sadece eski harrddiskim eski pc den kalma (windows yüklü taktım eskiden kalma) pc yi açtım biosta bi kaç ayar yaptım zaten herşey doğruydu sonra ilk başta overclocking failed dedi F1 e bastım geçtim daha sonra win logosunu geçtikten hemen sonra mavi ekran hatası verip reset attı hatayı göremiyoru hemen kayboluyo lütfen yardım arkadaşlar

Eski hard diskin eski sürücülerine ve donanımına göre kurulu olması sizce yeni donanım sürücülerine göre kofigüre edilmemiş olması sorun yaratmazmı? Tabi bu hard diskteki işletim sistemini kullanmaya çalışıyorsanız sorun yaşabilirsiniz. Windows u yeniden kurmak çözebilir. Detayları göremediğimizden donanımsal yada bios ayarlarından kayaklanan sorunları atlayabiliriz, ama ilk akla gelen işletim sistemi.

Benimde ilk aklıma gelen işletim sistemiydi ama overclocl hatasıda verince kafam karıştı

BIOS ayarlarını varsayılan konumuna getirerek tekrar deneyin, ayrıca temiz bir Windows kurulumu yapmanız iyi olur.

bencede biosu sıfırla overclock yapmışsan donanımın ram yada islemci ısına bilir ve açmaz yada hata verir reset atıncada aynı overclok ayarlarını algıladıgı için hep aynı hatayı veriyor bende biosu resetle

Benzer Başlıklar

1. mavi ekran hatası
    fafatara55 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 04.03.2011, 18:24
  2. Mavi Ekran Hatası
    sinan02 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 26.10.2007, 18:25
  3. mavi ekran hatası
    scgn tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10