PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan 0 sistem topladım kullanamıyorum yardım lütfen

Merhaba Arkadaşlar,

İnternet üzeri Bilgisayar bileşenleri satın aldım ve kendi bilgisayarımı topladım

Bilgisayarımın burada gerekli olacak özellikleri

İşlemci: AMD ATHLON 64 X2 DUAL 4000+ 2.1GHz

http://www.hepsiburada.com/productde...ductid=bd94991

Anakart:
    GIGABYTE GA-M68SM-S2 NVIDIA® GeForce 7025/nForce 630a
    http://www.hepsiburada.com/productde...ductid=bd50155

Kasa: AOPEN H600B-B12 ATX SİYAH KASA 300W

http://www.hepsiburada.com/productde...ductid=bd23664

Ram: 2X1 A data 667 mhz ram

Arkadaşlar sistem de ekran kartı yok ekran kartı onboard dır

Sistemi monte ettik ortalama 4 saatten fazla uğraştık Bilgisayarı kuran arkadaş bunun anakartında sorun var garantiye gönder dedi Anakart 24 pin bendeki PSU ise 20 pin lik güç connectoru var başka ve 400 w lık ve 24 pin lik PSU taktık yine olmadı hariici PSU everest marka idi ama ve gerçek 400w mı bilemiyorum

sorun şu power düğmesine basınca işlemci ve kasa fanı dönüyor ama monitore bios bile gelmiyor kasadan DIT sesi gelmiyor bağlantılarda bir sorun yok zira bir PC öğretmeni arkadaşta baktı bağlantılarda bir sorun yok sanırım sorun anakartda dedi

anakartın kullanım kitapçığnda 400 w lık PSU olmalı diyor ama onuda taktık olmadı sizce ne yapmalıyım anakart ve işlemciyi garantiyemi göndereyim yaşadığım yer küçük bir yer olduğu için neredeyse AMD işlemci ve AMD tabanlı anakart kullanan yok en azından benim tanıdığım yok o yüzden bir deneme yanılmada yapamadım

anakart ve işlemciyi garantiyemi göndereyim?

ve benim kasa daki PSU gerçek PSU zira FSP nin 300 w PSU su ama 20 pin güç connectoru var ama 24 pinli anakartlar için +4 pin lik güç connectoru yok ben ise

ben ise şu PSU yu satın almak istiyorum

PSU: HIGH POWER 430W POWERSUPPLY HPC-430-P12S

http://www.hepsiburada.com/productde...ductid=bd71371

Bu PSU benim Kasa ile uyumlumudur

hdd ve ram leri çıkartarakda denedim ram ların yerlerinide değiştirdim yinede olmadı

Arkadaşlar ne yapmalıyım?

Yardımcı olursanız sevinirim

şimdiden teşekkür ederim
    En son Neptunmavisi tarafından düzenlenmiştir: 24.01.2008 21:02

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    ZONGULDAK

aynı paraya bunu tavsiye ediyorum.Gerçek 550 kendim kullanıyorum memnunum. ileriye dönük de bir düşün ileide ekran kartı alırken yeni güçlü kartlar minimum gerçek 400-450 PSU isityorlar. PSU yetmeyebilir..
    Bu ürünün bir özllği de sistem kapandıktan sonra PSU içi sıcaklığa göre fan belli ısıya inene kadar çalışmaya devam ediyor.Bu da iiindeki elemanların ömrünü uzatıyor.Kapandıktan sonra sıcağa maruz kalmıyorlar
    En son intricate tarafından düzenlenmiştir: 25.01.2008 00:18
    PhenomII X4 955 8 MB, Zalman CNPS10X CPU Fan, Gigabyte MA785GMT-UD2H, Sapphire HD6870 1GB, 2*2GB HiLevel DDR3 1600 MHz, Samsung 320GB 16M SATA2, LG 22XNS40 DVD-RW, Samsung P2250 2ms DVI LCD Monitor, NetMaster CXC-150(uydunet modem), OCZ stealthxstream 600W PSU, Minton kasa, VESTEL HT-728DT 5+1 hop seti (5*20W+60Wwoofer)--Windows 7 64bit Ultimate,

Cevap veren Arkadaşlara teşekkür ediyorum

Benim tahmin edebileceğiniz gibide bu konuda daha fazla bilgi ihtiyacım var benim sistemin açılmama sorunu nelerden kaynaklanabilir anakarttan olabilirmi ve hangi PSU yu önerirsiniz benim seçtiğim PSU ise sanırım üst ten fan lı benim kasaya uyarmı

Arkadaşlar beni bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim

Şimdiden teşekkür ederim

istersen bide kardeşim bios jumperlarından biosu sıfırlamayı dene
    bios pilinin hemen yanında bulunur bu jumperlar çıkra yandaki yerine tak ondan sonra pcyi powera tak çalıştır hiç tepki vermemesi gerkiyor sonra eski yerine tak. bide bunu dene

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 7
    Son Mesaj: 02.09.2009, 11:03
  2. Sistem topladım lütfen bi fikir söyleyin =)
    SezZzaR tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 23.12.2007, 22:29
  3. Şöyle Bir Sistem Topladım
    vsfkdnz85 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 28.11.2007, 14:16
  4. sistem topladım yardım
    bigboytrt tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 20.06.2007, 12:39
  5. sistem topladım bakarsanız sevinirim