PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Donanım
Bu Sayfayı Yenile MSİ Marka laptop aldım laptop sesli çalışıyor :( ?
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2005
Yer: Adana
Varsayılan MSİ Marka laptop aldım laptop sesli çalışıyor :( ? - 27.01.2008, 22:49

Msi marka yeni laptop aldım 12.1 serisinden core 2.2 duo 2 lerden laptop devamlı olarak biraz sesli çalışıyor eskiden casper marka bilgisyarım vardı onda arada 5 6 saniye fan sesi gelirdi sonra dururdu 15 20 dakika sessiz çalışırdı arada fan sesi gelir kapanırdı yeni bilgisayarım ise devamlı olarak fan sesli çalışıyor bu normalmidir? Ayrıca bu notebook umda ilk aldığımda içindeki sarjını bitirdim sonra 8 saat sarja koydum ama sarjını bitirdikten sonra tam olarak kapattığımda turuncu bir ışık hala yanıyordu ve her zmaan bataryayla kullansam bile laptopu kapattığımda kapatınca bilgisayarı turuncu ışık yanıyor ben içindeki şarjı bitirdikten sonra kapattım bilgisayrı ama bahsettiğim turuncu ışık yanıyordu o şekilde laptopumu sarja koydum acaba bu kapalı olarak sarja koyduğum anlamına mı gelir içinden elektirk akımı durduğu için açık olarak mı kabul edilir.? yalnız bilgisayarın sarjı bitip kapattıktan sonra bataryasını söküp tekrar taktığımda turuncu ışık olmuyor ama sarjımda böyle birşeyi bilmediğim için kapattıktan hemen sonra sarja koydum?

çok teşekkür ederim
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan İşlemcisi ne - 27.01.2008, 23:43

Kardeş bilgisayarın işlemcisi nedir bana sölersen ii olur çünkü amd ise ve eski modeli ise yada yeni de olabilir ısınma srunu olduğu için fan sürekli çalışır ama yeni amd athlon 64 2x lerde pek bu soruna karşılaşılmıyor ama amd athlon 64 lerde ısınma sorunu var. umarım yardımcı olmuşumdur ayrıca biostaki anakar ısı değerine bak düşük değerde ise sıkıntı oluyor olabilir
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

ascreus Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2002
Varsayılan 27.01.2008, 23:46

Laptop fanı kullanım şekline göre değişen ölçülerde ses çıkarır.Yani kullandığın yer hava akımı gibi vs.Ama Şimdi 12" olması nedeniyle tüm donanımlar küçültülüp sık olarak yerleştirildikleri için sanırım fazla havaya ihtiyaç duyuyorlar bu sebeple olabilir.
Turuncu ışığa gelince onun için en iyi kullanma kılavuzunda yardım alabilirsin.:Orda kesin bu konu ile ilgil bilgiler yer alıyordur.
Bu teknolojik çevrelenmişlikte ne kadar kitap okumayı sevmeyen bir toplum olsakta en azında kullanma kılavuzunu okumayı sevmeliyiz :P

A-DEeP
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski
Forum Gurusu

fgurhanf Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: 55. Mknz. P. Tugayı. 4. Hud.
Varsayılan 28.01.2008, 00:36

Notebook kullanırken havalandırma deliklerinin kapalı olmamasına özen gösterin. Yumuşak bir zemin yerine sert bi zeminde kullanın bundan kaynaklı olabilir.

iyi günler..
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Varsayılan 28.01.2008, 00:42

Bizim bir arkadaşda da aynı marka laptopdan var. Arkadaşımda senin yaşadığın problemleri yaşıyor. Ayrıca onun laptopu acayip ısınıyor. Mesela bir counter turnuvası yapıyoruz bunun laptop oyun sonuna bir ısınıyor kalorifer niyetine kullan yani , elini koyamıyorsun o ısınan tarafa ...

Sen laptopun kullanım kitapçığını okudun mu ?
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
ASUS F3E series bi LAPTOP aldım Bu Modeldeki DezAvantajlarım Nelerdir_? The_Last_Man Yazılım 2 30.10.2007 17:15
benq marka laptop seafarer Ürün İnceleme ve Tavsiye 9 09.09.2007 22:35
Laptop-Laptop dosya paylasimi hamitapan İnternet, Ağ ve Güvenlik 2 25.06.2007 20:30
yardım.. Yeni Laptop Aldım WinXp Yükleyemıyorum drdede Yazılım 2 19.09.2006 13:51
monster marka laptop veni Donanım 0 20.09.2005 11:55

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

0 gösterim, 0 yanıt

1484 gösterim, 17 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

7 gösterim, 2 yanıt

298 gösterim, 12 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

1036 gösterim, 6 yanıt

49 gösterim, 5 yanıt

15 gösterim, 1 yanıt

14 gösterim, 1 yanıt

8 gösterim, 1 yanıt