PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Ekranda ßelli ßi yerden sonra görüntü gidiyor.. yardım lütfen.

Öncelikle S.@leyküm .. Aranıza daha yeni kaltıldım. ama uzun zamandır siteyi izliyodum gercekten çok güzel ßir forum.
    ßenim ßi sorunum varda yardımcı olursanız çok tşkr ederim..
    Pc'im p4 3.0 Foxconn anakartvar..
    ßilgisayarı açıyorum biostan geçiyor. anakartın adını felan yazıyo işte..
    Ondan sonra silah ßi ekranda kalıyo. (siyahmı mavimi tam ayırt edemiyorum) Baska Ram taktım olmadı... Ekran kartı taktım olmadı... Bu arada ekran kartı onboard. Bios deafult ettim olmadı.. format cd sini takıyorum, ßir tuşa bastığımda ßi yazı cıkıyo windows kurulumu başlatılıyo felan die tam hatırlamıyorum , o yazıdan sonra yine o ekran geliyor karşıma caresiz kaldım ne yapacağımı ßilmiyorum :s Yardımlarınızı ßekliyorum Şimdiden Çok Tşkrler..

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Ankara, Eskişehir, İstanbul

Sorununuzu biraz daha açarmısınız acaba? Tam olarak o uyarılarda ne yazıyor? Windows CD'sini takmadan BIOS'tan CD'den boot etmesi için ayarlıyormusunuz? Ayrıca işletim sisteminiz nedir?

Alıntı Orijinalini Gönderen: recrec Mesajı Görüntüle
    Sorununuzu biraz daha açarmısınız acaba? Tam olarak o uyarılarda ne yazıyor? Windows CD'sini takmadan BIOS'tan CD'den boot etmesi için ayarlıyormusunuz? Ayrıca işletim sisteminiz nedir?

windows xp işletim sistemi..
    biostan cd ye ayarlı zaten xp yi takınca okuyor ..
    sonra herhangi bi tuşa basın dio basınca yine ekran aynı siyah yada mavi ekran cıkıyo karsıma hep öyle kalıyo..
    gazogen :Pp

arkadaşım senin anakartın problemli..teknik servis'e götürürsen sorun çözülecektir..iyi günler..

Alıntı Orijinalini Gönderen: balakgazibilgisayar Mesajı Görüntüle
    arkadaşım senin anakartın problemli..teknik servis'e götürürsen sorun çözülecektir..iyi günler..
    yani anakartımı değiştirmem gerekicek :S ya ßen daha öğrenciyim o yüzden nakit durumum kısıtlı... Dedim ßelki ßi çözüm yolu vardır die...
    Ana karttansa yandık desene :s
    gazogen :Pp

Benzer Başlıklar

1. Dosya indirirken internet bağlantısı koptu sonra kaldığım yerden nasıl devam ederim
    muratylmz tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 07.10.2007, 12:33
  2. tam ekranda görüntü yavaşlığı
    insect1907 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 10.11.2006, 16:09
  3. 20 gb lık bilgim elimde olmadan gidiyor lütfen yardım edin
    tufan3007 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 16.11.2005, 13:10
  4. Beklemeden sonra ekranda titreme