PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
22 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Post Bilgisayarım oyun oynarken donuyor

Arkadaslar bilgisayarım oyun oynarken donuyor yardımcı olurmusunuz.
    Pek ablamıyorum bilgisayardan ama tum driverleri guncel.
    Oyun oynarken en fazla 5 dk sonra ekran kartı hata verio veya pc donuyo oyun oynayamıyorum.
    ekran kartı ati x1550 512 mb .işlemci intel core 2 dou e4500 2.20 ghz 1 gb ram
    pc kaldırmıyor olamaz lutfen yardım edin
    3 tane fan var fazla ısınmıyor everest adlı programdan baktım sorun ne olabilir
    yardımlarınızı bekliyorum
    En son IrM1S tarafından düzenlenmiştir: 03.02.2008 21:08

Oyunları yüksek çözünürlükte oynuyorsan ekran kartına aşırı yük binip kartının aşırı ısınıp hata vermesinden kaynaklanıyor olabilir. Çözünürlüğü düşürüp tekrar dene. Olmazsa driverlarını kaldırıp tekrar kurmayı dene
    Trityum Elementi:2 notron içeren, atom ağırlığı 3 olan hidrojen izotopudur. Gezegenimizde sadece 11 kg kadar bulunuyor. Hidrojen bombası yapımında kullanılır. Kırılgan trityum çekirdekleri kütleyi sürekli enerjiye dönüştürür, kendi enerjisini tazeler ve parlak ışık yayar.
    ZARARLARI: Oksijenle birleşip su olur ve vücuda girerek hücrelere yerleşir. Üreme hücrelerinde kalıtıma ait bilgileri taşıyan kromozomlara yerleşir ve bozar...

1400 e 900 de oynuyordum
    tmm denerim baska onerilerinizi bekliyorum

sorun güç kaynağı yetersizliği gibi görnüyor.Power Supllynin markası nedir?ayrıca kaç watt?
    erdalesen

Alıntı Orijinalini Gönderen: IrM1S Mesajı Görüntüle
    1400 e 900 de oynuyordum
    tmm denerim baska onerilerinizi bekliyorum
    800x600 gibi bir çözünürlükte ve grafik detaylarını high değil de medium olarak ayarlayıp dene
    Trityum Elementi:2 notron içeren, atom ağırlığı 3 olan hidrojen izotopudur. Gezegenimizde sadece 11 kg kadar bulunuyor. Hidrojen bombası yapımında kullanılır. Kırılgan trityum çekirdekleri kütleyi sürekli enerjiye dönüştürür, kendi enerjisini tazeler ve parlak ışık yayar.
    ZARARLARI: Oksijenle birleşip su olur ve vücuda girerek hücrelere yerleşir. Üreme hücrelerinde kalıtıma ait bilgileri taşıyan kromozomlara yerleşir ve bozar...

Benzer Başlıklar

1. Bilgisayarım oyun oynarken neden donuyor???
    SenAtor tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 21
    Son Mesaj: 13.04.2011, 22:08
  2. Oyun oynarken bilgisayar donuyor-neden?
    Tekniker tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 19
    Son Mesaj: 28.07.2010, 17:48
  3. bilgisayarım oyun oynarken kapanıyor
    frkn tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 08.06.2010, 13:10
  4. Pc açılırken ve oyun oynarken donuyor
    kulp tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 21.08.2009, 23:57
  5. Oyun oynarken pc donuyor