PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan ati radeon x1550 512mb ekran kartı

arkadaşlar bu marka ekran kartı kullanıyorum..msn açarken media player açarken ekranda yarım saniye bir zamanda yeşil çizgiler görünüp kayboluyor..normal çalışıyor ama kafamı karıştırdı..bir probleme işaretmidir?

Smile

problem değişken olaiblir.
    ihtimalaler :

1:ekran kartı driverinin son sürümünü yükleyin.
    2:kartın takıldığı slottta korozyon yada temassızlık olup olmadığını kontrol edin.
    3:yetersiz power dan kaynaklanan problemelr. kart baya bir enerji çeker siz program çalıştırdığınızda işlemci hdd ve ram ler enerji ihtiyacını arttırdığı için ekeran kartıan giden enerji azaldığında böel bi render problemi çıkablir.
    birden fazla ram varsa birden fazla hdd varsa tv kartı falan fazla cd dvd yazıcı bunların güç kablosunu yada slotundan çıkaararak tekerar dene yine aynı problem varsa ekrena kertı sürücülerini yenilemeyi dene. yine aynıya az bir ihtimal olsada ana kart inf sürücüelrini üreticinini sitesinden bulup güncelelemyi dene. birde ekeran kartıan giren monitörün fişini kontrol et belki problem orada oalbilir.

sorunu çozmen dileğimle kolay gelsin.
    Kolay Gelsin...

teşekkürler..son sürümü amd sitesinden yükledim..artık görünmüyor..tekrar teşekkürler..

bir sorun daha farkettim..benim ısı göstergesi hep 0'ı gösteriyor.bunda bir anormallik var sanırım..

ekran kartının ısı ölçeri bozulmuştur
    Amd Phenom 10 ghz'yi geçerse ne olur?
    Yanıt : BOMMMMMMMMMMM:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 10
    Son Mesaj: 20.12.2007, 20:27
  2. Msı 2600 xt 512mb/128 bit ekran kartı
    daredevil20 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 02.10.2007, 13:24
  3. Yanıt: 22
    Son Mesaj: 03.09.2007, 23:12