PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan DVI Bağlantı konusunda yardım...

Kolay gelsin arkadaşlar... DVI bağlantıda monitorun bazı ayarlarıyla oynayamıyorum bu normal mi? örneğin; Phase,Clack(tracking ayarları), Horizontal,vertical(position ayarları)... BU arada monitorüm LG L1960TR Artistic Series...
    Ayrıca LCD monitorlerde yenileme hızı 60 hertz den yükseğe çıkamıyor mu? yine dvi bağlantı kurduğmda hertz'i değiştiremiyorum.
    Son olarak da monitor masaüstündeyken titreme yapıyor, analog bağladığımda bunu yapmıyordu... bu durumda ekran kartından olabilirmi yoksa ekran yenilemeyle alakalı olabilirmi? Ekran kartım Ati X1600 Pro... Vista driver'ı da tam olarak vistayı desteklemiyor. İşletim sistemim vista...
    çok teşekkürler şimdiden...
    VoyzecK

Lcd monitörler zaten sadece 60hz destekler..yani piyasadakilerin çoğu öyle.
    bu ayarları driver üzerinden yapabilmek için son driver güncellemesini yükle daha rahat edersin
    http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32
    A-DEeP

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Alıntı Orijinalini Gönderen: Voyzeck Mesajı Görüntüle
    Kolay gelsin arkadaşlar... DVI bağlantıda monitorun bazı ayarlarıyla oynayamıyorum bu normal mi? örneğin; Phase,Clack(tracking ayarları), Horizontal,vertical(position ayarları)... BU arada monitorüm LG L1960TR Artistic Series...
    Ayrıca LCD monitorlerde yenileme hızı 60 hertz den yükseğe çıkamıyor mu? yine dvi bağlantı kurduğmda hertz'i değiştiremiyorum.
    Son olarak da monitor masaüstündeyken titreme yapıyor, analog bağladığımda bunu yapmıyordu... bu durumda ekran kartından olabilirmi yoksa ekran yenilemeyle alakalı olabilirmi? Ekran kartım Ati X1600 Pro... Vista driver'ı da tam olarak vistayı desteklemiyor. İşletim sistemim vista...
    çok teşekkürler şimdiden...
    Doğrudan DVI kablosu mu kullanıyorsunuz yoksa bir çevirici falan taktınız mı?
    Tekrar Merhaba PCnet = )

Doğrudan dvi kullanıyorum... Normalde monitorun driverı var ama heralde sadece analog bağlantı için... çünkü dvi bağlantı kurduğumda istemedi.. Bu arada kurduğum vista 64 bit ultimate...
    VoyzecK

Benzer Başlıklar

1. Kurs konusunda yardım
    misafir tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 17
    Son Mesaj: 06.03.2009, 10:32
  2. bilgisayar konusunda yardım
    tamerx790 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 25.09.2006, 00:12
  3. fdisk konusunda yardım.
    Alesta tarafından Yazılım forumunda