PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Exclamation Anankartım Çok Isınıyor???

Anakartım cpu kullanımı %10 larda seyirirken bile 100 c derecede seyiriyor.MSI P31 NEO-F anakartım ve kuzey ve güney köprüleri pasif soğutmayla soğutuluyor.Acaba bundan mı kaynaklanıyor? Bundansa fan kullanabilir miyim bu köprüler için? Kullanabilirsem ucuz ve kaliteli neyi tavsiye edersiniz? Eğer sebep bambaşkaysa açıklarsanız sevinirim.

Teşekkürler....

Benim anakartımda asusun yazılımlarında 30-35 derece gözterirken nvidanın yazılımlarında 99 derece gösteriyor işin ilginç tarafı harici termostatla ölçtüğüm zaman 55-60 civarı

arkadaşım anakartının sıcaklığını ne ile ölçüyosan o programı sil gitsin derim. anakartın sıcaklığı o kadar artmaz. artarsa reset olayı olur.anakart yanar vs.
    yani keyfine bak.
    yinede için rahat etmiyosa bikaç liraya fan alabilirsin. ama ucucz fan çok ses demek benden solemesi...
    Hayal gücünün yansıması Illustrator

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Isı ölçen sensörlerde arıza olabilir ayrıca kasa içerisinde pasif soğutmanın etkin çalışabilmesi için kasa içi hava sürkülasyonun iyi olması gerekir.

iyi günler..
    Tekrar Merhaba PCnet = )

Kasanın içinde zaten nerdeyse hortum oluşacak işlemcinin fanını söksem bile 50den yukarı çıkmıyo. bende sallamıyorum o programları

Benzer Başlıklar

1. Bilgisayarım Çok Fazla Isınıyor.
    ksezarlar tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 18
    Son Mesaj: 23.08.2004, 19:03