PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
10 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar
  1. #6

    Varsayılan

    ilk ram in 16 yenisi yada ikisinden birisi 8 chipliyse oda uyuşmazlık yapar.yada markalar da aynı olmazsa olabilr.eski ram ini söküp yeni aldığın ram i tek çalıştırmayı dene eğer problem çıkmazsa ram lar arası uyuşmazlık endişesini ortadan kaldırmış olursun.yada eski raminin slota oturan kısımlarını bidiğimiz sigi ile silip çok hafif elinle bükmeye çalış fazla yüklenme yalnız.böylece olası bir oksitlenmeyi temizlemiş olursun.bunları uygularsan belki düzelebilir.dadsoul arkadaımızın dediğinide unutmamak gerek.kolay gelsin.

  2. #7

    Varsayılan

    Chipini bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim ki onu? Rami tek başına taktım bi sorun çıkmadı. Benim BIOS sürümüde eski. Everest programına göre 2 yıldan daha eski. Acaba ondanda oluyor olabilir mi? Biosuda güncellemeye korkuyorum. Şimdi bişey olur anakart komple gider diye. Ramler hakkında Everest prograının verdiği bilgiler resimde.


  3. #8

    Varsayılan

    twinmos la değiştir derim..kingston ram seçer

  4. #9

    Varsayılan

    Format attım bilgisayara. Şuan için bir sorun yok gibi gözüküyor. İnşallah bi sorun çıkmaz.

  5. #10

    Varsayılan

    Alıntı Orijinalini Gönderen: mdx Mesajı Görüntüle
    twinmos la değiştir derim..kingston ram seçer
    bende bi tane Kingston, bi tane de markasız DDR 2 pc 5300 ram dual olarak 5 aydır sorunsuz çalışıyor. Böyle bir cümleyi bir iki yerde görüp duyup da genellememek lazım.


 

Benzer Başlıklar

  1. oyundayken bilgisayar reset atıyor.
    kutluhanmetin tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 21
    Son Mesaj: 07.07.2007, 11:17
  2. Bilgisayar sürekli reset atıyor
    subayugur tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 08.05.2007, 22:03
  3. 1 saatte bir bilgisayar reset atıyor.
    kutluhanmetin tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 19.09.2006, 22:34
  4. Bilgisayar reset atıyor AMD
    JOneal tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 26.01.2005, 20:15
  5. Bilgisayar reset atıyor¿
    Bob_Marley tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 16.12.2004, 16:56