PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Yeni ram aldım.Bilgisayar reset atıyor yada donuyor

Merhaba Arkadaşlar,

Ben bugün Kingston 1GB DDR2 533mhz Ram aldım. Öncedende 1GB Ramim vardı. Everest programından baktım ama onun markasını öğrenemedim. Yalnız oda 1GB DDR2 533mhz. Anakartım da MSI RC410M.

Yeni aldığım Rami taktıktan sonra bilgisayar kitlenmeye yada reset atmaya başladı. Ramlarin yerini değiştirdim ama bi yararı dokunmadı. Sorun ne olabilir acaba? Şimdiden teşekkürler.

Yeni aldığınız ram'de sorun olabilir. En çok sorun çıkaran parçadır bu ramler.

Oda olabilir ama daha öncede almıştım Ram. Aynı sorun çıkmıştı yine. Ama mhz'leri farklı diye ondandır diyip iade etmiştim.

Yeni aldığınız belleği tek başına deneyin, sorun çıkarıyormu kontrol edin o şekildede sorun devam ederse aldığınız yere götürün vakit kaybetmeden.

arkadaşlar özellikle googlevideo veya youtube'da video izlerken tarayıcıdan atıyor. hatta o şekilde olduğu zaman firefox hiç açılmamaya başlıyor. opera veya ie açılıyor ama zorlayınca bu sefer bilgisayara reset atıyor. yeni rami tek başına denedim bir sorun çıkmadı. virüs taraması da yaptım nod32 ve spybot'la ordan da birşey çıkmadı.

Benzer Başlıklar

1. oyundayken bilgisayar reset atıyor.
    kutluhanmetin tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 21
    Son Mesaj: 07.07.2007, 12:17
  2. Bilgisayar sürekli reset atıyor
    subayugur tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 08.05.2007, 23:03
  3. 1 saatte bir bilgisayar reset atıyor.
    kutluhanmetin tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 19.09.2006, 23:34
  4. Bilgisayar reset atıyor AMD
    JOneal tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 26.01.2005, 21:15
  5. Bilgisayar reset atıyor¿
    Bob_Marley tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 16.12.2004, 17:56