+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
-
07.03.2008 19:27 #1
- Katılım Tarihi
- 2008
arkadaşlar sunucu gibi pc rest atıyor lütfen yardım edin
s.a
arkadaşlar bilgisayarımın ilk önce özelliklerini vereyim..
ASUS P5KPL ANAKART
CORE 2 DUO 2.33 İŞLEMCİ
2X1GB 800MHZ DUAL KİNGSTON RAM
SEAGATE 250GB 7200rpm 16MB
ASUS 2600PRO 512MB EKRAN KARTI
ARKADAŞLAR PC OYUNDAN CIKARKEN VEYA GİRERKEN RESET ATIYOR YANLIZ OYUNDA İKEN ATMIYOR EKRAN KORUYUCUYA GEÇTİGİNDE MAUSE OYNATINCA NORMALDE EKRAN KORUYUCUDAN CIKMASI LAZIM AMA PC BU SEFER EKRAN GİDİYOR AMA KASANIN FANLAR HALA CALIŞIYOR BUNU OYUNA GİRİP CIKARKENDE YAPIYOR EKRAN KORUYUCUDA HERHANGİ BİR UYKU MODU ÖZELLİGİ YOKTUR
AYRICA İŞLEMCİ SICAKLIGI 21 DERECEYİ GECMİYOR
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.....
-
07.03.2008 19:55 #2
Merhaba
Yani anladığım kadarıyla sisteminizde restart problemi var. Öncelikle belirteyim eğer bilgisayarınızı çok soğuk bir ortamda kullanmıyor iseniz 2 derecelik işlemci ısısı normal değil. Isı sensörü bozulmuş olabilir. Belki de sisteminiz yüksek ısıdan dolayı yeniden başlıyordur?
Sisteminizi güvenli kipte çalıştırın bakalım o zaman da sistem yeniden başlayacak mı? Bu sorunun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı olduğunu ortaya çıkartacaktır.
Ayrıca
Başlat çalıştıra verifier yazarak donanımlarınızın içerdiği sürücüleri test edebilirisiniz. Çünkü restart hatalı sürücü yüklemelerinden de kaynaklanır.

iyi günler..Tekrar Merhaba PCnet = )
Benzer Başlıklar
-
arkadaşlar yardım edin lütfen
templar_emre tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 22.07.2007, 13:13 -
Arkadaşlar lütfen yardım edin!!!
beliktay tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 07.02.2007, 11:57 -
arkadaşlar lütfen yardım edin
nilim tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 17.04.2006, 22:05

Alıntıyla Yanıtla

İlk pc toplayışım arkadaşlar sizce...
Bugün, 13:21 / Donanım