+ Başlığa Yanıt Yaz
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
19.03.2008 23:35 #1
Hayati önem arzeden Klasörüm uçmuş:((((
Dün akşam masa üstümde bir aydır duran çok önemli klasörümün orada olmadığını gördüm, başlattan arattım fakat bulunamadı, silinmiş olması imkansız gibi, bir ihtimal ev arkadaşım yanlışlıkla silmiş olabilir ama g.dönüşümde de yok. Adeta uçup gitti. Çıldırmak üzereyim içerisinde çok önemli fotoğraflar ve mimari çizimler var. Arkadaşım sistemi bir kaç gün öncesine geri yükle dedi,işlem bir türlü gerçekleşmedi,yeniden başlatıp işlem başarısız diyor.Sonunda şu veri kurtarma programlarından indirdim önce hany recovery diye aptal bir program denedim,sonuç menfi.Bugün de file recover' ı indirdim 4 saattir arama yapıyor.
Pause yapıp bulduğu dosyalara göz atıyorum, zaten bende olan dosyalarla, iki üç gündür girdiğim web sayfalarındaki fotoları buluyor.Klasörümden eser yok,hala da arıyor kendi kendine bir şeyler.Sıyırıcam bana yol gösterecek biri var mı?

-
20.03.2008 00:05 #2
Merhaba
Bu aşamada veri kurtarma programlarından yardım almalısınız.
PC Inspactor File Recovery deneyebilirsiniz.
iyi günler..Tekrar Merhaba PCnet = )
-
20.03.2008 00:29 #3
Şu an zaten onunla arama yapıyorum ama dediğim gibi, sadece bir kaç gündür girdiğim sitelerdeki (mesela facebook'da ki profil) fotoğraflarını falan buluyor ve klasör olarak bir sonuç göstermiyor
-
20.03.2008 09:57 #4
- Katılım Tarihi
- 2007
birde easy recovery pro kullan derim
-
20.03.2008 10:20 #5
iyi ingilizce bildiğinizi var sayıyorum ve test disk programını öneriyorum .en son 6.6 'yı kullandım.çok işe yarıyor. daha yeni sürümüde çıkmış olabilir .
ama dediğim gibi iyi ingilizceniz varsa programı çözebilirsiniz yoksa hiç bulaşmayın çünkü dos ortamında işlem yapıyor, ben veri kurtarayım derken bios ayarlarını karıştırdım ilk sefer .sonraki denemelerle programı kullanmayı öğrendim.
-----Cesaretin bittiği yerde esaret başlar.--------
Benzer Başlıklar
-
local settings klasörüm nerde?
celik28 tarafından Donanım forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 09.04.2010, 15:42 -
Dnt mp3 Player Sorun Acill Yardım Hayati!
berkay_da tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 29.08.2007, 17:13 -
Font Klasörüm Özelliğini Yitirdi
proofhead tarafından Windows XP forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 11.07.2007, 14:23 -
SİTE yönlendirme nasıl yapıcam hayati önemli
Kalp tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 12.06.2006, 19:21 -
Türkçe'ye Önem Verelim
1mmortaL tarafından PCnet forumundaYanıt: 46Son Mesaj: 30.03.2005, 14:24

Alıntıyla Yanıtla

haangi ekran kartını alıyım sizce ?
Bugün, 13:27 / Donanım