PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 7 12345 ... SonSon
31 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan ram ve ekran kartı yardımı

Mrb benim sistem şöle

işlemci : İntel Celeron 2000 mhz ( 20 x 100 )
    anakart : soyo P4VSA özellikler için tıklayınız

sorum için yeterli kanımca

1-) anakartımda 3 tane ram yuvası var eskiden 256 sdram vardı bugun 2 tane 512 aldım herşey aynı uydu anakartıma fakat şunu öğrenmek istiom dielim ram1 ram2 ram3 yuvalarımız olsn ram1 ve ram2 ye 512 ram3 e 256 mı koyim yani bir fark olurmu yoksa hepsi aynı mıdır dual yok yani ( bana farketmez gibi geldi )

2-)şimdi toplam 1280ram im oldu daha önce konu açmıştım ram im düşük olduu için iyi performans alamassın diyorlardı ram toplam 1280 oldu şimdi ekran kartı önerilerinizi alabilirmiyim Agp ekran kartı olucak anakartmımınz özelliklerinde şöyle yazıyor " One Universal AGP slot (support 2x/4x mode)" yani 4x destekler benim alacağım kart 8x olursa çalışmazmı çok düşük performansta mı çalışır ?

aklımdakiler Ati radeon 9600xt ( xt en iyisiymiş tabi xtx den önce pro suda güzelmiş galiba.. )

eğer bu çalışmassa Ati radeon 9550 kesin çalışır galiba... ( kesin çalışır galiba çok düşük oldu ama neyse )

He bu arada fx5500 felan demeyin o kartlar hiç sevilmiyormuş

birde yeni sistem topla da demeyin yaş 16 kendi paramı kazanacağım zaman toplarım

Şimdiden Teşekkürler...

he bu arada ram 256 dan 1280 yaptım ama yani çok felaket bir değişiklik yok sd olduu için sadece durup dururken ki takılmalara geçti galiba onuda şöle 7-8 saat çalışacağım zaman görcem... yani hala eski sdramlere sahip sistemi olan kişiler fazla da arttırmasına gerek yok pek faydasını görmedima ama hiç deilse içim rahatladı gibi bişi
    En son crazy_mac tarafından düzenlenmiştir: 28.03.2008 21:30

forumun gececileri aranıyor

Bence önerilecek yada tartışılacak birşey yok yeterince araştırma yapmış ve gerekli bilgiyi edinmişsiniz..

aslında tek sorum şuydu Ati radeon 9600xt olurmu ? olursa 9550 den çok farkdermi ?

Benim eski sisteminde AGP 4X'te çalıştırdığım Radeon 9550 vardı ve ben söylüyorum: KESİN 4X'te çalışır bu kart, ama asıl gücünü 8X'te göstereceği için tam performansını göremeyeceksin. Tam performansını göremesem bile o karttan gayet memnundum, tavsiye ederim, ama tabiki 9600 XT alma imkanın varsa da onu al. Ram olayına gelince, ram'in ne kadar önemli olduğunu Windows'ta birden çok uygulama çalıştırırken ve oyun oynarken en fazla hissedersin. Eğer anakartında Dual ram yoksa üçünü birlikte takabilirsin(hatta varsa da takabilirsin, ama bu durumda Dual olmazlar). Bir de önerim var: Disk birleştirmeyi de ihmal etme, çok faydalı oluyo özellikle düşük sistemlerde farkedilir bir hızlanma hissediliyo.
    Rüyadan hiç uyanmasan, rüya ile gerçek dünya arasındaki farkı nasıl anlardın?

Benzer Başlıklar

1. Ekran kartı yardımı...
    eQuaL tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 04.11.2009, 22:43
  2. ekran kartı yardımı
    bigboytrt tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 20.11.2007, 14:47
  3. ekran kartı yardımı
    Deyvidey tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1