PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Unhappy dvd room bilgisayarımı acarken kendi kendine acılıyor lütfen yardım

selam arkadaşlar

benim sorunum pc'yi acarken dvd room kendikendine acılıyor birdaha kapanmıyor tekrar kapatıyoum tekrar acılıyor cd takıyorum kapatıyorum kapanır diye kapanıyor ama malesef tekrar acılıyor

biraz bilgi verirseniz tesekkürederim.

Bu arada yanlış yere konuyu acmışsamda kusuruma bakmayın.

herkese iyi forumlar.

büyük ihtimal başlangıçta çalıştırılacak programlar arasına kendini yerleştirmiş bir virüs yada trojenden kaynaklanıyor sorununuz.Ccleaner programını google amcaya sorup indirirve kurarsanız hem sisteminiz için temizlik yapmış olursunuz hemde araçlar menüsünde başlangıc seçeneğindeki listeden böyle bir başlangıç nesnesinin olup olmadığını konrol edip silebilirsiniz.Bunu yapamazsanız ordaki listeyi buraya yazarsanız size yardımcı olurum.virüsü/trojeni bu şekilde kaldırabilirsek çalışmayacaktır ama bundan sonra da güncel bir antivirüs ile çalışma dosyasının silinmesi gerekir temizlenmesi için....
    kolay gelsin.

eğer windows başlamadan bilgsiayar ilk açılışıdan itibaren başlıyor ise önce biosu varsayılan ayarlara getirin hala devam ediyor ise dvdnin data ve güç kablolarını çıkartıp takın yada başkaları ile deneyin.hala devam ediyor ise dvdnizin yükleme (tray) motoru bozulmuş olabilir.Başka bir dvdyi takıp deneyin.
    A-DEeP

Alıntı Orijinalini Gönderen: ascreus Mesajı Görüntüle
    eğer windows başlamadan bilgsiayar ilk açılışıdan itibaren başlıyor ise önce biosu varsayılan ayarlara getirin hala devam ediyor ise dvdnin data ve güç kablolarını çıkartıp takın yada başkaları ile deneyin.hala devam ediyor ise dvdnizin yükleme (tray) motoru bozulmuş olabilir.Başka bir dvdyi takıp deneyin.
    Katılıyorum bu da olabilir fakat motor değil kontrol devresi yada mekanizmada bir sorun vardır kapak açılıyor ise motor çalışıyor demektir.

Benzer Başlıklar

1. ie çıldırdı,kendi kendine yardım sayfası açılıyor
    ZACMAN tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 18.01.2010, 21:48
  2. Yanıt: 19
    Son Mesaj: 15.08.2007, 11:17
  3. Kendi kendine açılıyor!!!
    kevin88 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 23
    Son Mesaj: 16.02.2006, 15:26
  4. pc kendi kendine açılıyor