+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
Başlık: Sd Bellekten kopyalayamıyorum...
-
26.04.2008 11:35 #1
- Katılım Tarihi
- 2008
Sd Bellekten kopyalayamıyorum...
Merhaba arkadaşlar,
Benim bir sorunum var, umarım çözümü de vardır.
Bir süre önce PNY Technology marka 4Gb bir SD bellek almıştım. CANON marka dijital foto. makinesiyle kullanıyordum. Bugüne kadar hiç problem çıkartmamıştı. Ancak geçenlerde çektiğim ve benim için çok ama çok önemli olan bir video'yu, Makine'yi PC'me takıp kopyalamaya çalıştığımda "KOPYALANAMADI" diyor ve sonrasında "TAMAM" veya "İPTAL" dediğimde de "EXPLORER", "YANIT VERMİYOR"a kadar düşüyor. Bunu evdeki diğer bilgisayarımda da denedim ama aynı hata. "EXPLORER HATALI BİR İŞLEM YÜRÜTTÜ VE BU UYGULAMA KAPATILACAKTIR" diyor.
Makine de açtığımda, hiç aksaklık göstermeden videoyu oynatıyor. Ama PC'ye taktığımda ne açıyor ne de kopyalıyor. Her ikisinde de expoler kitleniyor.
Sizden yardım bekliyorum arkadaşlar. Makine'yi başka PC'de mi denemedim, Başka USB portta mı denemedim, hepsini denedim. Ama netice yok.
İnanın benim için çok önemli bir video. Nolur yardım edin.
Dipnot: Dosyanın boyutu AVI formatında 0,99Gb...
Şimdiden ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
-
26.04.2008 15:19 #2
- Katılım Tarihi
- 2004
harici bi kart okuyucu alet al, çok uygun fiyatlı olanlarıda var ya da bi laptop bul birinden genelde laptoplarda kart okuyucu oluyor. büyük ihtimalle çözülür ama garantisi yok tabi
-
26.04.2008 19:18 #3
- Katılım Tarihi
- 2008
Valla arkadaşım ilgilendiğin için öncelikle teşekkür ederim. ama bakalım, o benimde aklıma gelmişti ancak böle bi kart okuyucusu olan arkadaşım yok maalesef. neyse artık p.tesi ye kadar başka bi çare bulamazsam bi kart okuyucu alıcam

Teşekkürler tekrar...
Benzer Başlıklar
-
flash Bellekten xp Kurmak
DieSeL_ tarafından Yazılım forumundaYanıt: 14Son Mesaj: 25.09.2008, 21:36 -
Dvd yi kopyalayamıyorum?
padiSah08 tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 25.01.2007, 10:55 -
bilgisayara usb bellekten fortmat
destructors tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 28.12.2006, 18:43 -
film cd lerini kopyalayamıyorum
okidoki tarafından Donanım forumundaYanıt: 13Son Mesaj: 01.11.2005, 07:03 -
cd'yi bilgisayara kopyalayamıyorum?