PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
11 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: CnTkN__ Mesajı Görüntüle
    hasan arkadaşım benim 2,80 den 2,81 e çıktı ama pc acayip yawaş.. ilk defa pc yi bu kadar yawaş görüom.. senin dediğini anladım ama yanlış bi bilgi biliosun galiba.. benim pc çok yawaş.. lütfen bu konuyu bilen arkadaşlar bana yardım etsin..
    arka planda çalışan programları kontrol et. virüs taraması yaptır. bazı programlar var sistem optimizasyonu yapıyor onla sistemi denetle. sistem ısınıyormu onları kontrol et. sistemin ısınması bilgisayarın performansını çok fazla değiştirir. bunları dene olmadı bide sistemi yeniden yükle formatla yani..
    ***HaSaN***

bilgisayara format attım zaten.. virüs taramasından da geçirdim.. hatta internet hızını bile ölçtürdüm. ama nuh dio peygamber demio.. pc yine aynı.. yine çook yawaş.

yapılacak iki şey var. vista kullanıorsan XP kullanacaksın.. ram takviyesi yapacaksın...
    ***HaSaN***

vista kullanmıorum.. XP kullanıorum.. ama senin dediğin gibi ram takviyesi yapmayı düşündüm. 512 MB ram kaç ytl biliomusun. ?

bi fikrim yok fiyatları hakkında senin ramin türünü bilmiom o yüzden bi fiyatta veremem.. ddr mı ddr2 mi ramler.. fiyatları çok yüksek değil..eskiye göre ayrıca en kötü ihtimalle 1 gb lık bi ram ekle..

http://www.hepsiburada.com/departmen...?CategoryID=47
    ***HaSaN***

Benzer Başlıklar

1. cs 1.5 çok acil yardımm lütfen...
    ultraslan_forever_267 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 14.05.2008, 23:51
  2. arkadaşlar flash bellek yardımm
    kurt12 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 19.04.2008, 18:54
  3. Lütfen bir BakıNN.... Yardımm