Arkadaşlar benim bilgisayarımın 512 MB RAM var.Ama bilgisayar çoooook yawaş.Bilgisayara format attım anti virüs taramasından da geçirdim ama yinede çoook yawaş. GHz 2.80 , GHz 2.81. Sanırım GHz hızlarının eşleşmemesinden kaynaklanıyor..Arkadaşlar bu GHz hızlarını nasıl aynı yapabilirim..Sizden yardım bekliyorum..
benimki de 2.80 ghz ile 2.79 ghz görünüyor ve eskisinden yavaş çalışıyor (çok eski de değil 3-4 ay öncesine göre). Bu farklılık neden kaynaklanıyor acaba?
bildiğim kadarıyla ilk bilgisayarı aldığımda amd 2000+ almıştım.1.56ghz çalışıyordu.. amd 2200+ sanırım bir üst modeldi 1.76ghz çalışıyordu bunuda yanlış hatırlamıyorsam ve bana demişlerdi ki.. senin kullanacağın uygulamaların açılması için geçen süre iki işlemci arasında saniyenin 10da 1 i kadar fark yaratır bunuda zaten sen farketmezsin dedilerdi.. arada 200mhz fark var ve saniyenin 10da 1 i fark yaratıyor.sizin işlemcileriniz 2.80 veya 2.79 görünmesi bişey değiştirmez görüşündeyim. bilmem anlatabildim mi? o kadar önemli değil. bilgisayarı yavaşlatacak kadar bi hız farkı değil..
hasan arkadaşım benim 2,80 den 2,81 e çıktı ama pc acayip yawaş.. ilk defa pc yi bu kadar yawaş görüom.. senin dediğini anladım ama yanlış bi bilgi biliosun galiba.. benim pc çok yawaş.. lütfen bu konuyu bilen arkadaşlar bana yardım etsin..
hasanın dediği doğru ama si-enin bilgisayarın yavaş çalışması
bilgisayardan değil yazılımsal bi sorun gibi duruyor muhtemel olanı windowsun sşişerek sistemi ağırlaştırması oluyor sorun