2004 yılında bilgisayar satın almıştım ve de şimdiye kadar hiç bir yükseltme yapmadım. İşlemci, anakart vb parçalardan memnunum. Fakat ekran kartı ve rami yükseltmek istiyorum. Donanım konusuna çok uzağım. Ekran kartım ATI Radeon 9250 ( sanırım baya eskiymiş

), ram'in markasını bilmiyorum ama 512 mb. Kingston marka ramlere iyi diyorlar 2-3 gb gibi bir ram almak istiyorum. Ekran olarak da yine ATI'den bir kart düşünüyorum ama modeller konusunda bir bilgim yok. Bilgisayarımı her iş için kullanırım ama oyun meraklısı olduğum için ortalamanın çok az üstünde bir ekran kartı tercihimdir.Bana ekran kartı tavsiye edebilir misiniz acaba? Ayrıca bir dükkana girdiğimde bana sistemimin büyük ihtimal eskidiğini işlemcinin 2-3 gb rami kaldırmayacağını söyledi tam anlayamadım. Intel Pentium 4, 3.2 ghz işlemcim var. Ekran kartı ve rami yükseltirsem bu tarz bir çakışma söz konusu olur mu? Bu konularda bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim. Çünkü donanım konusunda bilgim yok denecek akdar azdır. Saygılarımla.