PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Lütfen Yardım !? Bip Sesi yok . Görüntü Bazen var bazen yok!

Merhabalar bugun oyun oynarken bir anda elektrikler gitti . sonra geldiginde bilg actım windows basladı ama bir süre sonra takıldı . kapattım ondan sonra bir daha acmaya calıstıgımda bilg da ekran görüntü gelmedi. anakartın pilini cıkarttım bir yarım saat sonra denedim görüntü geldi. fakat windows un yuklu oldugu hdd yi gösterdigimde biosda ilk olarak ... no boot device lı bir yazı ile karsılasıyorum bazen o yazı cıkmadıgında da windows yazısı cıkıyor yukledikten sonra tam windows acılıcakken restart oluyor.. mesela şimdide yine görüntü gelmiiyor ne oluyor bu bilgisayara anlamadım .. 2 hdd var 160 ve 80 lik bios da bilg 2 sinide görüyor .. ama neden no boot device mı ne öle bir hata veriyor.. anlamadım ... lütfen yardım cıldırıcam bu sıcakda...

oncelıkle Elektırıgın kesılmesı Bılgısayarda Donanım bozuklukları yapar ekran kartı ankaart hdd vs
    Genellıklede bu Hdd 'de Ortaya cıkar ama hdd Ye Bırsey olduysa Wındows Yazısı nasıl cıkar o aklımı bocaladı format atmayı dene yada dıger arkadaslarımın yazısını bekle ondan sonra harekete gec derım ama buyukl olasılıkla Hdd De problem . Eger Format Atmıyorsa Hdd bozulmus olabılır parcası yanmıs olabılır [Hdd Yı cıkarıp bır Kokla burnuna plastık kokusu gelıyorsa yanmıs demektır. 2 tane hdd olduguna gore 2Sınıde Ayrı ayrı formatlamaya calıs belkı bırı kurtulmustur ]
    Bir Dıger olasılık elektırık Kesıntısı yuzunden Wındows Cokmus olabılır...
    En son Ruzarx tarafından düzenlenmiştir: 02.07.2008 19:46

hdd leri bios da gorebiliyoırum hatta pili cıkarınca bios sıfırlandı o yusdne tekrardan win yuklu hdd yi gösterdm ilk olarak ama diyorum ya no boot device falan diyor anlamadım .. ama bazende windows tam acılıcakken format lıyor gerci suan görüntüde gelmiyor ya ayrı .. off off :S

kimse yardım etmicekmi ya görüntü getirmeyi basardım ama format atarkende biligsayar kitleniyor bir türlü atamıyorum :S

sistemine taktığım harici bileşenleri çıkart.anakart üzerinde sadece ekran kartı ve 2 ram kullanıyorsan tekini çıkart ,ve harddiskin tekini çıkart.fazla fan varsa yani son zamanlarda taktıysan çıkart.öyle format at.benim başıma gelmişti.harddiskin kablosuna paralel olarak fan bağlamıştır format atarken ekran gidiyordu kaç saat uğraştım sistemin çekeceği akım miktarını donanımları çıkartarak azalttım ve format attım.sorunun harddisk veya power supply sorunu die düşünüom.ama inş sorunsuzdur.dediklerimi yap fazla fan ve o anda kullanmadığın tüm donanımları sök
    :!:ops::!:
    Denklem

Benzer Başlıklar

1. İnternet Explorer Siteler Bazen Açılıyor Bazen Açılmıyor
    FeaRLeSS tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 17.11.2010, 21:03
  2. Klavyenin F tuşları bazen çalışıyo bazen çalışmıo.
    blackeagle_91 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 01.07.2008, 22:50
  3. Bil. bazen açılıyor, bazen açılmıyor [ACİL]
    talhak tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 12.05.2008, 06:49
  4. Yanıt: 3
    Son Mesaj: 05.07.2006, 22:44
  5. Diz üstü bilgisayarım bazen açılıyor bazen açılmıyor..YARDIM
    edebiyatci21 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3