PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Exclamation Acer 5920 Mikrofon Sorunu

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce Acer Aspire 5920 aldım ve gayet memnunum tıkır tıkır işliyor herşey ancak,

Şarkı söylediğimden dolayı, ve jazz türünde çalıştığımdan kayıtlar yapıp duruma bakmam gerektiğinden önce ki bilgisayarımdan çok güzel verim alıyordum şöyle ki:

Genius marka kulaklık+mikrofon şeklinde bir cihazım var ve bunu eski bilgisayarıma bağladığımda(hem mikrofon hemde ses kablosu aracılığıyla) kulaklığımdan duyduğum sesle mikrofona şarkı söylediğimde amatörcede olsa bir altapı elde ederek kaliteli birşeyler yapıyordum..ancak bu pc de olmuyor bu!! hep neden neden diye düşünürken, ekranıma bağlı entegre kamerayı keşfettim ve farkettim ki bu kamera aynı zamanda mikrofon sanırım..Bu genius marka mikrofonda bağlasamda o arkadan gelen sesleri tanımıyor doğal olarak çünkü 1 tane ayrı mikrofon daha var pc de.

İstediğim şey; acaba bu entegre kameradaki mikrofon sistemini devre dışı bırakabilirmiyim yani bir çare bulabilirmiyim buna ne dersiniz?

Dışarıdan bir mikrofon takıldığı zaman söz konusu olan(kamera ile bütünleşik) mikrofon devre dışı kalıyor. Bende de aynı model var.

http://support.acer-euro.com/drivers...k/as_5920.html

Bu adres üzerinden listede bulunan Audio Realtec adlı sürücüyü indirip kurarsan sağ alt bölmede çıkan sürücü programından gerekli ayarlamaları yapabilirsin.

Kolay gelsin.

Benzer Başlıklar

1. Acer 5920 Sorunu
    mreyshee tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 12.05.2008, 16:05
  2. mikrofon sorunu
    softkedi tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 05.05.2008, 13:35
  3. Mikrofon sorunu
    vass tarafından Yazılım forumunda