PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan Uyum sorunu acil yardım!!!

Selamlar. Ya benim bilader çok fazla anlamadığı halde gitmiş bir arkadaşının tavsiyesi ile "SAPPHIRE ATI HD 3650 512MB 128BIT DDR3 (DirectX 10.1) PCI-E x16 EKRAN KARTI 11127-04-20R" bu ekran kartını almış ve bizim makina bayağı eski olduğundan PCI slotu yok. Şimdi yeni parçalar toplamaya çalışıyorum ama bütçe biraz kısıtlı. Hatta ram lar DDR değil SD müzelik yani. AMD tabanlı bir bilgisayar toplamak istiyorum ama bazı kişiler ekran kartına göre çift çekirdek işlmeci ve DDR2 ram al dediler. Bu konuyu birde sizlere danışmak istedim bana yardımcı olabilecek var mı aranızda? Kısacası bu ekran kartına uygun bir bilgisayar toplamam lazım en azından bir fiyat belirlemiş olurum teşekkürler.

toplamak için minimum parçalara exa.com.tr adresinden bakabilirsin.ama toplamadan hepsiburada.com ve başka sitelerde monitorsuz yaklaşık 450 ytl ile 1000 ytl arası sistemlerde satılmakta.karar senin.kolay gelsin.

Anladım saol peki ekran kartına uyum bakımından olması gereken özellikler ne önemli olan ekran kartına göre parça toplayacam ((SAPPHIRE ATI HD 3650 512MB 128BIT DDR3 (DirectX 10.1) PCI-E x16 EKRAN KARTI 11127-04-20R)) örnek RAM ların DDR2 olması mesela binlerce masa üstü var internette amacım elimdeki ekran kartına uygun bir parça toplamak ihtiyacım olan parçalar ; anakart, işlemci, ve ram .

Zaten pci-x alacağın anakarlar çok pahalı olanlar ddr3 olacağından normal modeller ddr2 destekler ve sorun yaratmaz.Amd tabanlı bir anakart alırsan fiyat olarak uygun olabilir.
    www.pclabs.gen.tr sitesinde aylık sistem toplama önerileri var ordan bakabilirsin yada mavibilgisayar gibi sitelerde pc toplama yardımcıları var orda hata yapman azalır çünkü uyumsuz ürünleri bir ürün seçtiğinde diğerlerini gizliyor.
    A-DEeP

Benzer Başlıklar

1. Ekran Karti Uyum Sorunu
    gurhanpek tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 05.05.2008, 11:37
  2. McAfee-Vista Uyum Sorunu
    insansevince tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 25.01.2008, 20:14
  3. RAM sorunu ? Acil Yardım..
    merakli1984 tarafından Donanım forumunda