PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Varsayılan Btx Dell Dimension 3100

Arkadaşlar dün müşteri geldi ses kartı istedi bende verdim ama ben bunu takamam zahmet olmazsa gelir takarmısınız dedi bende adamın haline bakarak engelli oldugu için tamam dedim ewine gittik kasayı açtık ses kartını taktık pc çalıştırdık klavye mause oynamıyor hareket etmiyor pc kapatıp ses kartını çıkardık pc yenidek açtık gine mause ve klavye çalışmıor elektirik geliyor ama pc bir kaç kez aareboot ettik durum gine aynı neyse dedik pc alıp dükkana gidelim orda bakalım ..dükkana geldik pc açmaya çalıştık biz açmadan power kablosunu takar takmaz pc kendiliginden elektirik gelip 3-5 sn lik açılıp kapanıyor ama sadece power kablosu taktıgın zaman açılıp kapanıyor pc açtık 6 uzun sinyal verior görüntü gelmiyor rem çıkarıp taktık baos u resetledik işlemciyi söktük taktık anakartı söktük dışarda çalıştırdık durum aynı teknik servisden geldiler onboard ses kartı yanmışdı bize ses kartı yanmış zaten belli bunun çipi de yanmış dedi ler dogru ses kartı çipi aşırı derece ısınıyor el degmiyor kısacası ben de ses kartı takınca saglam şeyle bozuk ses kartı çip güney köprüsün de çakışma yaratıyormuş bunun için pc açılmıyor test cihazında 09 hatası verior PC NİN MARKASI DELL DIMENSION 3100 ANAKART BTX (ters) ANAKART YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM PC ELİME KALDI SAHİBİ HEMEN İSTİYOR KASANIN SERVİCE TAG KODU: 7J7Y22J

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Kasayı eve gider gitmez kapalıyken açtıysan adam makinanın arızasını sana bindirmeye kalkmıştır ve öylede olmuştur eminim ... Anlat böle böle de zaten bu bozukmuş de . Ben bölesi ile çooook karşılaştım dükkana bırakıp kaçanı sen git yap ben gelicem diyeni şimdi geliyorum sen yap diyeni çok gördüm hep pc kapalı iken kaçarlar nedense , ben sabah kullandım bişi yoktur olur bu işin adı... Tecrübeyle Sabittir.

Benzer Başlıklar

1. DELL dimension 2350 driver uymuyor
    garavel tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 12.07.2008, 09:34
  2. hp photosmart 3100 series yazıcı
    serifegunaydin tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 04.12.2007, 23:36
  3. Nokia 3100 Ve GİT menüsü..
    ascreus tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 2