ne yaptıysam microfondan ses alamıyorum???? -
19.07.2008, 03:33
arkadaşlar ne yaptıysam bilgisayarımda microfonumu çalıştıramadım...on board kartımdandır dedim ve gittim harici bir ses kartı aldım ama onda da bir türlü microfon çalışmıyor.format attım pc ye bütün sürücüleri yükledim ama nafile...kullandığım microfon başka bi pc de denedim çalısıyor ama benim pc de çalışmıyor...
kullandığın işletim sistemi vs ile ilgili tam bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışalım.mikrofonun markası, sürücüsü falan geldi mi? gibi.
xp profesional kullanıyorum.creative x-fi ses kartım var demiştim zaten.amd sempron kullanıyorum.kullandığım ürünün markakası laccess diye kulaklıklı bir mikrofon.önceden çalısıyordu.reg dosyasında ses ile ilgili bir iki ayar yaptım ondan sonra çalısmamaya başladı ama dün format attım reg dosyalarının sıfırlanması gerekmiyormu ?
En son cengiz2021 tarafından düzenlenmiştir : 19.07.2008 22:37.
input ve output aygıtlarını ses ayarlarından bir kontrol et. On board ses kartın tanınmış olabilir. webcam kulanıyorsan onun microfonu aktifleşmiş olabilir. söylediğin gibi formattan sonra herşey normale girmeli. tabi bir arıza yoksa.
Asus P5LD2-X 1333 Mainboard
İntel Celeron 3.2 GHZ CPU
Asus X1050 256MB Graphic Adapter
1 GB Kingstone 667MHZ DDR2 + 1 GB Corsair 667 MHZ DDR2
320 GB SAMSUNG SATA2 16MB HDD
Philips DVD-RW + LG CD-RW
Datron Keyboard+Mouse
19'' Monitor
2GB Nokia N73 Music Edition
valla eski bi web cam kullanıyorum zaten sürücüsünü yüklerken yüklemeyi durdur veya devam et diye bir uyarı verdi ben devam ettim ama önceden hem web cam hemde mikrofon olarak kullanıyordum....mikrofona tıklıyorum line-in kutucuğu sessiz oluyor line-ini tıklıyorum mikrofona geçiyor bu sefer anlamadım gitti.
ya abi ne yaptıysam olmuyor nedir bu anlamdım.ya lazım olmasa banane diyeceğim ama askerde birader var manita desen uzakta okuyo valla çok lazım ama nedir sorun bi çara bulamadım
5+1 mi ses kartın kavuniçi yada siyah olcaktı bildiğim kadarı ile yada bu girişleri denetim masasındaki ses kartının software yazılımı ile değiştirebiliyosun.