PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan bilgisayarım hiç açılmıyor

Arkadaşlar çok mühim bir problemim var.
    pc yi kapattım ve bir gün sonra açtığımda sadece fanlar çalışıyordu. ekrana hiç bir görüntü gitmiyor. sistem başlama sesi (biip) gelmiyor. yeni ekran kartı taktım, ramları değiştim, hdd yi değiştirdim olmadı. sistemin çalışması için gerekli parçaları takarak denedim yine de bir arpa boyu yol alamadım. denemediğim bir anakart ve işlemci kaldı. daha önce ne kadar sıcak olduğunu bilmiyorum ama kuzey köprüsü elimi dokunamayacağım kadar ısınıyor. işlemcide sorun olduğunu düşünmüyorum. anakartta sorun olabilirmi. varsa bios mu kuzey köprüsümü yardımcı olursanız sevinirim.

Neredeyse bütün parçaları değiştirip denemişsin ama sonuç alamamışsın.Sorunun anakartta olması muhtemel.Eğer ödünç bulabiliyorsan bir anakart al ve ram,hdd,işlemciyi anakarta takarak dene.

biosun pilinide değiştirdim. ayrıca kendi ekran kartımı, harddiskimi ramlarımı başka bilgisayarın anakartına taktım. çalışıyordu. peki bios zarar görmüş olabilir mi. sorun biostansa cdden disketten başlatabilme imkanımız var mı?(hiç görüntü yokken)

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    istanbul ve kıbrıs

aynı sorun bendede olustu... dun gece kapattım guzelcene ama bu gun hatta az once oldu aynı durum.. suan kardesimin makineyi kullanıyorum bende duzeltemedim gitii
    __PeUgEoT__

Benzer Başlıklar

1. Bilgisayarım açılmıyor
    yildirim0909 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 20
    Son Mesaj: 01.07.2007, 06:49
  2. Bilgisayarım Açılmıyor
    pumper06 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 10.08.2006, 09:26
  3. Bilgisayarım açılmıyor
    killljoy tarafından Donanım forumunda