arkadaşlar bu konuda bir problemim var. ide destekli anakartıma sata hdd alıyorum. 1-2 güne gelecek. pci kartla kullanacağım. fakat eski ide hddm bozuldu. yani pci kartın driverını yüklemek için, açmam gereken bir xpli hddm yok.. bu durumda xp cdsini taktığımda, satayı görebilirmi? veya başka bir yolu var mıdır?
Patayı sataya çeviren pci kartı kurulum sırasında görürmü diyosun görür aldığın pci kartın içinden cd yada disket çıktıysa kurulum sırasında bunu tanıtıcan demektir yada xp cdsine gömücen nlite ile.
tamam fakat bunu tanıtmam için xpnin açılması lazım. ama xpyi açacak bir hdd yok elimde.
xp cdsine pci driverı gömebeilir miyim? :S nasıl devreye girer ki o format sırasında?
kurulum sırasında dier driverler nasıl yükleniorsa pcı kartın driveride o şekilde yüklenir nlite ile driver entegrasyonu da çok basit bir işlemdir elinizde xp-pcı kart driver cd si ve nlite olduktan sonra nlite programının türkçe dil desteği de vardır.böylece basit bi şekilde yaparsın ama xp nin açılması gerek öncelikle
hiç gerek yok nlite diye bi program var sata driverını xp ye entegre ediyorsun ve standart kurulum yapıyorsun şak diye görüyor ben 2 gün ugrasmıstım bu soruna en sonunda halletmiştim laptop hdd si de sata idi ve hdd yi görmüyordu xp kurunca nlite ile yeniden xp cd si olusturdum driverı içine entegre ettim kurdum nerden bulacagız yoksa laptopa flopy felan dedigimi yap dostum kesin olacaktır selamlar