merhaba arkadaşlar ben mcse eğitimi almak istiyorum acaba bana hangi eğitim merkezini önerirsiniz üzgünüm bu sitede bu konuyu açacak pekte uygun bi yer bulamadım ama içinizde mutlaka bu eğitmi almış birileri vardır diye düşünüyorum
not: İstanbul'da oturuyorum
İstanbul da yaşıyosun ve Bilge Adamı bilmiyosun? Pek tavsiye etmem $4000 cık klavye basmayı bilmeyenlere gidiyor sonra fellik fellik iş arıyor sistem mühendisiyim diye ama sen bilirsin.
bilgisayar altyapın yoksa 1ler ve 0 ların ne anlama geldiğini bilmiyorsan yada basit anlamda yemek yapmak için tüm malzemeleri hiçbir işlem yapmadan tencereye atarsan bir şeye benzemez.yemek olması için önce malzemeyi hazırlamalısın.ingilizcen iyi seviyede olmalı.ondan sonra paranı bu kurslara yatırmayı düşün.
kimseyi kötülemek istemiyorum ama ben sana bilişim eğitim merkezini tavsiye ederim hem bilge adam kadar pahalı değil hemde gerçekten kaliteli bir eğitim sağlıyorlar
walla cnm arkadasım bilge adama gıdıp yakınan cok insan war bende bilişim egitim merkezine gittim ve en sonunda dalımda tutunmaya basladım butun hocalara cok borcluyum ozellıkle engın beyle gorusursen cok daha ıı olur senın ıcın.Yinede bu senın kararın.