Selam Arkadaşlar
kısa bir hikaye okumaya ne dersiniz
Yıllardan beri amd athlon xp 1800+ kullanıyordum 40 gb hdd ddr 400 falan
perşembe gecesi yeni sistem için sipariş verdim
Buraya da yeni üye oldum ,kargoyu beklerken çok canım sıkıldı paylaşayım dedim,görüşlerinizi istiyorum ,sistem hakkındaki performans bilgilerini kurduktan sonra söyleyeceğim,çok heyecanlıyım yeni donanım almak isteyen herkese nasip olsun

işte internetten verdiğim sipariş:
işlemci:AMD PHENOM QUAD CORE 9550 2.2GHz 4MB 940P
anakart:GİGABYTE GA-MA770-DS3 DDR2 S+GL SATA 16X
ekran kartı:SAPPHIRE ATI HD3870(256Bit)512MB DDR4 AVIVO 16
(bu üç parça sitede 545 ytl ye maloldu yani ucuz Sipariş verdim Net te)
ram:2 gb kingston ddr 2 800 mhz
harddisk: 500 gb western digital 16 mb cache
(bu iki parçayı buradan aldım)
Aopen kasam yeni (300 watt yetermi ,pek sanmam),monitöörde yeni samsung 223bw 22" lcd
şimdi kargodaki ürünlerin gelmesini bekliyorum bugün cts ve yarın akşam gelecekmiş ama kargodaki manzara hiç hoşuma gitmedi aldığım site ups kargo ile çalışıyor,ups kargo malatya şubesine gittiğimde karşılaştığım manzara şöyleydi;paketleri karpuz atan manavlar gibi birbirine savuruyor elemanlar,gelen bir paketi adam kendi göğüs hizasından direkt yere bıraktı paket güm diye yerden toz kaldırarak yere düştü,ortalık darmadağın ben biçok kargo şirketi gördüm ,böyle bişeye ilk defa rastlıyorum ,umarım yetkililerden biriside bu yazıyı okuyordur.
Bazı sitelerde seagate ncq sata disklerin kargoda bozulduğunu okumuştum,bozulmasında ne yapsın ,özel ambalajında değilse birde oemse kutusuzsa kesinlikle bu muameleye dayanmaz
Buyüzden gelen anakart işlemci ve ekran kartının sağlamlığından endişeliyim arkadaşlar .Haklı değilmiyim okadar para veriyorsunuz bir ürün ısmarlıyorsunuz ve kargocu arkadaş kendi boyundan yere fırlatıyor ...
Neyse sistem hakkında yorumlarınızı bekliyorum ,anakart crossfire olsaydı daha iyi olurdu ama para yetmedi arkadaşlar ,ati ye de internette okuduğum testler sonrasında karar verdim ,umarım iyi çıkar bende sizlere tavsiye edebilirim,HERKESE İYİ BAYRAMLAR DİLERİM ...