bilgisayarımı yaklasık 2 sene önce aldım ve aldıgımda gayet duzgun calısıyordu yanı guvenlı modda acılıyordu fakat bı gun format atma geregı duydum ve bana verdıklerı orjınal xp cd sı ıle format attım fakat bana verdıklerı cd benım sistem ile uyumlu deılmıs gıdıp 5 ytl karsılıgında korsan xp cdsı aldım ve temız bır format attım gayet gusel calısıyordu bı gun pc yı guvenlı modda acmam gerektı guvenlı modda bılgısayarı baslattım ve kullanıcı secme bolumune geldıgınde bılgısayar kendıne bırden res attı bı kac kere denedım ag destegı ıle guvenlı mod vs.hepsını denedım gene degısen bısey yok sadece pc yı normal baslatabılıyorum korsan cd ile bı kac kere format attım degısen bısey yok bı kac kere onardım gene bısı yok sızce guvenlı modda acılmamasının sebebı korsan cd mı lutfen yardım
tabii ki korsan cd nin etkisi var ama güvenli mod sadece bilgisayarınız çok resetlediğinizde dosya sisteminin bozulması ile karşınıza çıkar.Bilgisayarınızda çok önemli bir sorun yoksa güvenli modu denemeyin.
eğer bilgisayarını normal bir biçimde açabiliorsan çalıştır'a msconfig yaz ordan boot.ini ye tıkla. sonra safemode a tik at snra kaydet çık bilgisayarını yeniden başlat iş tamamdır die düşünüorm