PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
    Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2008

Lightbulb Standart kanallar sıktı artık lütfen yardımcı olunuz.

Benim televizyonum 1990 da alınmış Arçelik renkli tv 53J (arkasında öyle yazıyor) Arkasında normal anteni takmak için bir yuvarlak soket var.Onun yanında bir çok delikli bir giriş var.Ben bu tv ye bir çok kanalı olan d-smart,digiturk veya başka birşey tam bilmiyorum almak istiyorum.Normal kanallar reklamdan başka birşey yayınlamıyor.bana bu işin nasıl olacağını anlatır mısınız?Aylık aidatı olmayan tek seferde ödenip biten bir şey kullanmak istiyorum.İçinde haber,spor,film vs. kanallar olan bir şey almak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.Saygılarımla...

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

D-Smart aidatı yok sadece seyretmek istediğin extra bir sinema yada maç olursa cüzzi bir ücret ödüyorsun o anlık.

Normal uydu alıcı alırsan oda olur.

Cihazdan çıkan RF anteni tvne bağlar kanal arama yaparsın uydu alıcısının görüntüsünü bulduğunda kanalı kayıt edersin olur biter istersen televizyonun siyah beyaz olsun mühim olan anten girişi çıkışı olması cihazlarda

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2008

http://www.hepsiburada.com/departmen...egoryID=155057

uydu alıcı dediğiniz bu mu acaba?Ayrıca alırken hangi özelliklere bakmam gerekiyor.Evde akşamları izlemek için alıyorum.

Uydu tipi-satış paketi falan yazıyor onlar hakkında ufak bir bilgi verir misiniz?

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

bu durumda en iyisi dsmart ek paketlere kontör kart ile kullanabiliyorsun ek bilgi için www.dsmart.com.tr

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Şu uydu alıcısını tavsiye ederim kullanımı kolay yedek parçası bol ve her zaman yazılım güncellenir.Hotbird uydusu içinde çanak alırsan orda bir çok şifreli yayını seyredebilirsin.

Ayrıca kart girişi vardır kart kiralayıp digiturk yada d-smartı izleyebilirsin.

Benzer Başlıklar

1. işlemci seçimimde yardımcı olunuz.
    mesutoruk tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 06.10.2007, 23:07
  2. Server Toplamama Yardımcı Olunuz
    OZKANYAVUZ tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 03.11.2004, 08:47
  3. ADSL yardımcı olunuz
    cewattt tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 01.09.2004, 02:06
  4. PC Dergilerine : Bu konular sıktı artık.
    LinuxTURKA tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 28
    Son Mesaj: 07.11.2003, 20:56