arkadaşlar işlemci fanımda bir arıza war dokunmasam çalışmıyo sorum şuki işlemci fanıyla kasanın fanını değişsem bir sorun olurmu eğer olmazsa nasıl değiştirebilirim... acil lütfen şimdiden yardımlarınız için tşkr edrm...
Arkadash ishlemci fanini yerinden kopar... uzerinde yapishtirilan kagit olmasi gerekiyor. onu kopardiginda kucucuk delik goreceksin. oraya bir damla yag damlat. sonra kopardigin kagidi geri yapishtir ve fani elinle 20-30 defa chevir... artik calishacaktir. yerine tak. calishir inshallah. ben oyle yapinca calishti..
İşlemci fanının altındaki soğutucu bloğu kasa fanına monte etmeyi başarabilirsen pek sorun olmıyacağını düşünüyorum ama yine de en garanti olanı yeni bir işlemci fanı almak.
işlemci fanı soğutucu gövdeye vidalı ise sök çıkar aynısından almak istiyorsa yedek parça satan yerleri bir dolaş mutlaka bulursun kasandaki fanlara dokunma çünkü işlemci fanın kanat ve hava sirkülasyonu daha fazladır taş çatlasa 10 ytl bir şeydir
Arkadash benim dedigimi yap... ugrashma magazalara dolashmakla... her sheyi 3 dakikada halledebilmek varken yenisini almaya degmez... cikar fani, uzerine yapishtirilan kagit parcasini ayir... orada gordugun delige 2 damla makina yagi koy. kagidi yeniden yapishtir. fani elinle 20-30 defa cevir. yerine tak... bak calishacaktir... bende aynisini yaptim (iki bucuk sene once) shu ana kadar hich problemsiz calishiyor valla