PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
15 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Ekrana görüntü gelmiyor

Slm arkadaşlar.Çalıştığım serviste ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım.Monitöre görüntü alamıyorum.Monitör bağlantılarında hiç bir problem yok.Başka kasalar ile görüntü alıyorum.Anakartı ve işlemciyi değiştirdim yine aynı.On board veya ekran kartı ile görüntü gelmiyor.Power supply,anakart,işlemci,ekran kartı değiştirdim yine aynı.Başka ramlerlede denedim ama sorun çözülmedi.Kasa içerisinde kısa devre olabileceği düşüncesiyle dışarıda topladım pc yi yeniden çalıştırdım ama görüntü yok.Biostan ses alamıyorum işlemci fanı ve diğer donanımlar normal çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor.Bu sorunle ilk defa karşılaşıyorum.Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz.Şu an sadece anakart,power suplly,ekran kartı,işlemci ve ram bağlı ve görüntü yine yok.Yardımlarınızı bekliyorum....

abi remi sil sonra tekrar tak biosu sıfırla ekran kartını çıkar o/b olarak tak herşeyi denedikten sonra anakartı kasadan sök ve kutu üzerinde test et kasa içinde şase yapıyo olabilir

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

İnan üç kez okudum herşeyi değiştirmişsin hala görüntü yok çok sinir bozucu bir durum bende çözemedim.

Sadece anakarta power ve ram ve cpu bağlayarak yani en sade şekilde açtığında da mı aynı şey var?

evet herşeyi denedim ama yine görüntü yok acaba bende mi bir sorun var die düşünmekten kendimi alamıyorum. ))

Diğer kasalar derken servisteki toplu diğer müşterilerin kasalarıyla görüntü alıyorum yani monitörde herhangi bir şey olmadığını belirtmek istedim.

hala daha uğraşıyorum ve görüntü yok junperlara kadar hepsini kontrol ettim hala bir gelişme yok.

Benzer Başlıklar

1. ekrana görüntü gelmiyor
    selver tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 33
    Son Mesaj: 15.12.2011, 21:15
  2. ekrana hiç görüntü gelmiyor
    morpheus2003 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 16.03.2009, 16:44
  3. pc çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor !!!
    timm33 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 15.01.2009, 23:32
  4. Ekrana görüntü gelmiyor !!!
    HUDO tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 20.08.2008, 12:06
  5. bilgisayar açlıyor ekrana görüntü gelmiyor
    hhcatak tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 06.01.2008, 00:39