PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Thomson Speed Touch 580i

Sevgili Pcnet alemi hepinizin bayramını kutlarım yha benim thomson modemin herseyını ayarlıorum enerjiyi veriorum baglanıo kesilio baglanıo kesilio nedir anlamadım modemdemi problem var dıycem saglamdı bı duz calısıo bı kesılıo bazen sürekli kesilio gelio modem enerjisi var görünüo ama dsl ethernet vs ışıklar yanıo 4 5 sanie sonra gene power kalıo sadece bilgili arkadaşlarımızdan desteklerini bekliyorum

Red face

bide benimki speed touch 580i 192.168.1.254 olduğunu biliorum ama parola kullanıcı adı filan bilmiorum o modelde kendımızmi belırlıoz ben bişey belirlemedim :cry: ama istio eğer varsa sifresini bilen lütfen yardımcı olsun

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Durmadan DSL kopuyorsa splitterda yada modem adaptöründe sorun olabilir , hat'ta yada adaptörde dalgalanmalar meydana gelirse DSL bağlantı sağlıklı olmaz.

tşk click gene sen gene güzel bi cvp bayramını kutlarım splitterda bi problem yok buyuk ıhtımalle cunku pikatel modemle hersey normal adaptordendır herhalde eger sorun adaptordense o 30 dk lık zaman içinde modeme zarar vermişmidir?

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Adaptörde yüksek voltaj sorunu yoksa sorun çıkmaz , fakat bazı durumlarda çok düşük voltajda sorun çıkartabilir.Modem yada adaptör çok ısınıyormu?

Benzer Başlıklar

1. ipod touch ?
    franki tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 01.02.2009, 21:09
  2. Alcatel Speed Touch 510
    xXxHardwarexXx tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 19.12.2005, 20:25
  3. Thomson ADSL Modem Hatası..
    tan_vedat tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1