PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Unhappy Harddisk sorunum çok acil yardım lütfen :(

benim harddiskim 111 GB ve kapasitesi yetiyor ve hıphızlıydı ne olduysa bikere format attım ve daha sonra artık küçük dosyalar bile fazla gelmeye başladı sistemim NTFS sistemi hala 111 gb ama çok çabuk doluyor harddisk neden olduğunu anlayamadım şu ana kadar kimsedende yardım alamadım eskiden birsürü oyun vardı ve kapasitesi yarıyı bile bulmuyordu şimdi 2 oyun yüklesem doluyor ve harddiskin kapasitesi baya doluncada biraz yavaşlıyor işletim sistemim vista ama önceden xp kullanıyordum ondada aynı sorunu yaşıyodum Harddisk bilginleri yardımlarınızı alabilirmiyim.

benim önerim sanırım senin hdd 2 veya daha fazla bölümden oluşuyor hepsini formatlarsan düzelir sanırım benimde başıma gelmişti ben komple formatladım sorun kalmamıştı

Aliefeli
    Misafir

Merhaba;
    Format atalım derken eski windows üzerine yeniden yükleme yapılmış olmasın. Bazen daha önce yüklü diğer programlar kaybolmasın, yeniden kurmaya uğraşmayalım diye eski windows üzerine yeniden yükleme yapılıyor ve eski windows da C: dizininde "windows.old" olarak kalıyor. Bu durumda harddisk de haliyle çabuk dolmuş gibi algılanıyor. Böyle bir durum söz konusu mu kontrol edebilir misiniz? Böyle bir durum söz konusuysa eski windowsu silmek demek birçok program bağlantısını kesmek demektir ki yeniden format atmak hem daha az zaman alır, hem de tertemiz bir kurulum sağlar.
    Kolay gelsin.

hayır hayır ben bundan 2-3 kezde fomat atmıştım ozaman xp di yine xp ile format attım bu sorun çıktı bende yapamadım sonra vista güzelmiş diye ona geçtim bu kadar.
    En son can1995 tarafından düzenlenmiştir: 18.12.2008 06:07

Benzer Başlıklar

1. Sorunum Modem kartı...Çok Acil lütfen yardım....
    erayy234 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 28.02.2008, 14:05
  2. acil yardım lütfen bigboy flash bellegimama sorunum da var
    kasketci tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 01.02.2007, 21:50
  3. Harddisk klonlama acil yardım lütfen
    gece_sisi tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 26.09.2006, 21:29