PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
15 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Question Yeni toshiba notebook aldım. Ama çok yavaş. Neden kaynaklanabilirir. Lütfen yardım

Arkadaşlar bilgisayarımı yeni aldım ama çok yavaş. mesela bir sayfayı kapatacağım zaman kapat (X) ı tıklıyorum ama 5-6 saniye sonra kapanıyo. donuyor gibi oluyor. bu sadece bir örnek. diğer programlardada yavaş.

SİSTEM BİLGİSİ:

core 2 duo 2.00Ghz T7250

Ram: 2.5GB

HD: 160GB

32 bit işletim sistemi

GÖREV YÖNETİCİSİNDEN İŞLEMLERE TIKLADIĞIMDA 76 TANE PROGRAM ÇALIŞIYOR GÖRÜNÜYOR.

BİLGİSAYARIMIN YAVAŞLAMASI NEDEN OLABİLİR. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

Virüs girmiş bilgisayarına, hangi virüs programları yüklü? Ona göre öneride bulunalım da yükle. Eğer vakti geldiyse format bile atılabilir aslında, en temizi sonuçta.

Bilgisayarımda NORTON antivirüs yüklü. bilgisayarı 2 gündür kullanıyorum yeni aldım. virüs taraması da yaptırdım ama bir şey çıkmadı.
    YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜREDERİM

Açıkçası yeni almış olduğun halde böyle olması kötü. Ben de toshiba kullanıyorum 1 seneden fazla oldu sorun çıkarmadı bu şekilde. Birlikte yüklü gelen programlardan kaynaklanıyor olabilir. Herhalde vista yüklüdür? Ben direk xp ye dönmüştüm. Eğer imkanın varsa ve vista kullanmayacaksan xp driverlarını bul formatı bas bence. En azından devam ederse donanımsal bişi varsa anlarsın. Servise götürürsün. Gerçi programlar çok fazla donanımsal olduğunu pek sanmıyorum. Mesela ne görünüyor orada oradaki şeylern adını yaz veya ekran görüntüsünü gönder buraya..

norton antivürüsü kötülemek istemem ama pc işini çok daha iyi iblen bir arkaaşım bana şunu söyledi ve kendimde yaşadım;bu program pc yi çok kasıyor çünkü aşırı şekilde harddiskte yer kaplıyor programı kaldırın bence spyware doctor programının freeware ( süresiz )versiyonunu yükleyin.Ayrıca minor kardeşin dediği gibi de ekranda neler gözüktüğünü gönderin ona göre tavsiyede bulunalım

Benzer Başlıklar

1. Yeni harddisk aldım göremiyorum. Lütfen yardım...
    extromian tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 11.09.2007, 17:35
  2. Yeni Notebook aldım yardımm !!
    PiToN tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 10.04.2007, 12:50
  3. Yanıt: 6
    Son Mesaj: 18.04.2006, 10:35
  4. Yeni Ram aldım ama eksik gösteriyor.Lütfen cevap verin.
    muhlis91 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 04.06.2005, 19:43
  5. Yeni lcd aldım yardım edin lütfen.
    xunrealx tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 01.03.2005, 20:32