PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Başlık: MSI Notebook

Cool MSI Notebook

Ben MSI'nin GX630 modelini almak istiyorum fakat bilgisayarcıya sorduğumda güzel bilgisayar değil dedi...Gerçekten kötü bir bilgisayarmı yoksa onun elinde MSI olmadığındanmı öyle dedi??Oyun oynamak için kullanacağım dedim tuşları hemen bozulur dedi USB klavye takarım dedim adam kızardı Bu bilgisayar seni 1 Yıl zor idare eder dedi... Kullanan arkadaşlar memnunmu???8-)

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Almanya-Bochum

Oyun için tasarlanmış bir dizüstü bilgisayar modeli. Kullanıcı yorumları için bakınız:

http://www.hepsiburada.com/productde...ductId=bd72788

İntel takıntılı arkadaşlar hâricinde herkes işlemci ve oyun performansından memnun. Ayrıca soğutma ve hava sirkülâsyonu da oyunda zorlanmaması için özel tasarlanmış. Israrla tavsiye ederim..
    Türkçe konuşan insanımızın forumda kendine İngilizce isimler vermesini esefle karşılıyorum.
    Ekran Kartları Güç Tüketim Tablosu Sisteminizin Toplam Güç Tüketimini Hesaplayın
    Bilgisayarınız Hangi Oyunları Kaldırır Tıklayın Öğrenin

laptopun klavyesi sağlammı oyun oynarken heyecandan tuşlara sert basmak normal ona göre kullancam USB klavyede var ama çok rahat olmuyor

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Almanya-Bochum

Yani onu bilemem ama özel tasarım olunca en az başka dizüstülerinki kadar sağlamdır diye düşünüyorum..
    Türkçe konuşan insanımızın forumda kendine İngilizce isimler vermesini esefle karşılıyorum.
    Ekran Kartları Güç Tüketim Tablosu Sisteminizin Toplam Güç Tüketimini Hesaplayın
    Bilgisayarınız Hangi Oyunları Kaldırır Tıklayın Öğrenin

Benzer Başlıklar

1. notebook ram
    msymsy tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 11.11.2006, 10:58
  2. notebook
    es_yurt tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 16.08.2006, 16:08
  3. HP Notebook mu Asus notebook mu? Tavsiyeniz nedir
    altunc tarafından Donanım forumunda