+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
-
10.01.2009 22:28 #1
- Katılım Tarihi
- 2009
Herşeyi Denedim Bağlantım düşüyor!
Merhaba arkadaslar..
Yaklasık 3 yıldır ttnet abonesiyim. Bundan 3-4 gün öncesinde bağlantım sürekli belli aralıklarla düşmeye basladı (5-7 dk arası) Adsl ışıklarının hepsi yanıyor ve bağlantının düştüğüne dair bir bilgi yok. Sadece explorerden sayfa açtıgımda sayfa görüntülenemiyor yazıyor. Modemin bütün ısıkları yandıgı halde modem IP numarasından içine bile giremiyorum modemin. Destek hattını aradım. Modemini ıp alıyor bi sorun görünmüyor virüs vs.. olabilir deyip geçiştirdiler. Taram yaptım ( akılınıza gelebilecek bütün programlarla) Sonra.. Format attım. Splitterde sorun olabilir dediler değiştirdim. Kablo dediler değiştirdim. Direkt baglantı yap dediler yaptım. Sorun aynı.. Modemde sorun var dediler modemide şimdi değiştirdim sorun yine aynı 5-7 dk arası net düşüyor. İişin içinden çıkamadım. Konu hakkında bilgisi olan arkadasların tavsiyelerini bekliyorum.
-
10.01.2009 22:42 #2
-
11.01.2009 14:52 #3
- Katılım Tarihi
- 2009
1- Modemde sorun olabilir dedim modemi değiştirdim
2- Kabloyu telefonde denedim hiç bi problem yok.
3- ethernet kablosunu değiştirdim
4- IP adresini değiştirdim (4.2.2.1 - 4.2.2.2) Vb.
5- Bilgisayarıma Spybot, kaspersky,spydoctor ile atarama yaptım.
6- Explorerde sorun vardır diye Firefox da denedim
7- Modemi resetledim
8- Modemi güncelledim
9- Direkt bağlantı yaptım. ( Telefonu söktüm)
10- Bilgisayara format attım.
11- Arkadasların tavsiye ettiği bağlantı ile ilgili bi kaç program denedim
Bilgisayarla alaklı bi problem görünmüyor.. Olayın içinden çıkamadım telekom yarın gelip bakacakmıs.. Ama israrla bizden kaynaklanan bi problemin olmadıgını söylüyorlar. Sizce ne gibi bi problem olabilirki?
Benzer Başlıklar
-
Herşeyi denedim ama Ekran yok ???
seymen37 tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 06.09.2008, 10:13 -
hiçbir şekilde silinmiyor herşeyi denedim
franki tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 17.07.2008, 03:11 -
adsl bağlantım sürekli düşüyor yardım
alcesa tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 22.04.2006, 13:29 -
8 kısa bip sesi (herşeyi denedim)
volkanica tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 05.02.2006, 21:51

Alıntıyla Yanıtla

Oyunda görüntü dağılması ve donma...
Bugün, 17:08 / Donanım