+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
-
06.02.2009 21:37 #1
- Katılım Tarihi
- 2009
- Yer
- istanbul
ekran kartının yüklü olup olmadığı nasıl anlarım
öneriler için sağolun bi de ses kartımın markaaasını bilmiyorum nasıl öğrenirim
-
06.02.2009 21:48 #2
Aygıt yöneticisinden ekran bağdaştırıcısını göremiyorsan ve görüntü özelliklerinden gelişmiş butonunu tıklayı açılan pencerede bağdaştırıcı sekmesini tıkladığında bağdaştırıcı bilgileri boşsa yüklü değildir
ses kartının markasını da kasayı söktüğünde büyük ihtimalle kartın üzerinde yazılıdır
Don't worry, be happy...
-
06.02.2009 21:50 #3
XP'de bilgisayarım'a sağtıklayıp özelliklere, oradan da aygıt yöneticisine girip "ekran bağdaştırıcıları" kısmında sarı renkli bir uyarı işareti varsa yüklenmemiş demektir.
Bir başka yol, bir pencereyi açıp tam ekrandan küçük boyuta çevirdikten sonra üzerinden tutup sağa sola hızlıca sürükle. Pencerenin kenarları üstünden sonra hareket ediyorsa, ya da hareketinde bir yavaşlık varsa yine yüklenmemiş demektir.
Ses kartınının markasını, eğer anakartının üzerinde tümleşikse anakart CD'sini takarak öğrenebilir ve kurabilirsin. Eğer anakart CD'si kayıpsa, ben olsam en çok kullanılan ses sürücülerini indirip kurardım ve hangisinin olduğuna bakardım. AC'97, Soundmax, Realtek gibi ses sürücüleri var. Tabi Creative Eax falan da var ama onlar ayrı ses kartları anakarta bütünleşik olmayanlar.
Ses hakkında arkadaşların bildikleri varsa daha paylaşırlar tabiki.Rüyadan hiç uyanmasan, rüya ile gerçek dünya arasındaki farkı nasıl anlardın?
Benzer Başlıklar
-
667 olup olmadığını nasıl anlarım
veysel23 tarafından Donanım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 28.03.2009, 17:18 -
p4 işlemcim var 64bit olup olmadığını nasıl anlarım?
vanHooijdonk tarafından Donanım forumundaYanıt: 27Son Mesaj: 27.12.2005, 22:21 -
Ekran Kartının 256 Mb Oldugunu NAsıl Anlarım?
__fenerbahceli__ tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 12.08.2005, 18:01 -
ekran kartının 128mi yoksa 64 bit mi olduğunu nasıl anlarım?
freeman27 tarafından Donanım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 01.12.2004, 01:52

Alıntıyla Yanıtla

Ekran Kartı Hakkında
Bugün, 21:27 / Donanım