+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
-
06.03.2009 20:55 #1
- Katılım Tarihi
- 2009
PC çöktü.... :( açılmıyor, detaylar konu içerisinde...
arkdaslar, sistem xp
ilkinde ne oldugunu anlayamadım. gece pc yi normal kapatım sabah ise power dugmesinden acılmadı. ertesi gun dugmeye bastıgımda acıldı. fakat bu sefer monitore goruntu gelmiyordu. monitor iısıgı stnad by konumunda idi. daha sonra monitorede goruntu geldi ancak sadece mouse ikonu kitlenmiş bi sekilde duruyordu. bu gelişmelerin hepsi kendiliginden oldu bu ana kadar ben hic bişi yapmadım. sonra f8 ile safe modda acabildim. ama kesinlikle normal yoldan acılmıyor. bende tekrar xp kurmayı denedim. setup disk i koydugumda onceden windows un kurulu oldugu c: yi bilgisayar d: olarak tanıdı. eski d: yi de c: olarak gormeye basladı. bnde eski d: yani setup diski ile actıgımda c: olarak gorunen harddisk e xp yi bastan kurdum. bu arada bu diskler iki ayrı disk yani bolunmus tek disk degil. netcesinde yeni kurdugum xp yi de acamıyoum. her iki harddisk tede windows kurulu ancak acılmıyor. soylede ilginc bisi var. eski d: yeni c: ye kurudugum windows eger bilgisayar acıldıgında cd rom da xp kurulum cd si vasa acılıyor yoksa acılmıyor
))) aklı eren bi care bulurum diyen varmıdır bu deli bilgisayara
))) simdiden ayrıdıgınız vakite tesekkur ederim.
Benzer Başlıklar
-
Resim içerisinde dosyalarınızı gizleyin
blaki tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 11.11.2009, 00:15 -
The Godfather 2 hakkında ilk detaylar açıklandı
spider_ tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 04.07.2009, 15:26 -
messenger dosyasının içerisinde
sevgiazra tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 01.09.2008, 21:40 -
GTA IV'ten yeni detaylar
eLeCTiVe tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 12.09.2007, 11:13 -
arkadaşlar bilgisayarım çöktü hiç birşey açılmıyor !!!
WindowsPC tarafından Yazılım forumundaYanıt: 24Son Mesaj: 25.12.2006, 10:01

Alıntıyla Yanıtla

Bilgisayarım hakkında bir yorum yapar...
Bugün, 17:53 / Donanım