PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Ati HD3850 Ekran Kartı İle Ses Kartı Çakışması Sorunu

Arkadaşlar Hd3850 ekran kartım var ve içinde onboard ses kartı varmış. Benim anakarttada bir tane onboard ses kartı var ve şu an onu kullanıyorum. bilgisayar normal çalışırken hiç bir sorun yok ama oyunlarda kasma yapıyor...
    on board ses kartını biostan disabled yaptıgımda hiç bi sorun yok oyunlarda tıkır tıkır çalışıo ama ne yazıkki ses yok çünkü ana kartın sesini iptal etmiş oluyorum...
    enabled yaptığım zamanda aygıt yöneticisinde ikişer tane high definition audi aygıtı ve denetleyicisi var.
    şe ekran kartının içindeki ses kartını nasıl iptal edebilirim arkadaşlar ya veya ekran kartından direkt ses almak için ne yapmam gerekiyor...
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Durum biraz karışık ama elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım.
    Önce ekran kartı ile ses kartı arasında uygun aparatı kullanarak bağlantı yapman gerekiyor diye biliyorum ben fakat anladığım kadarıyla ekran kartı ile ses kartın bir aradaymış.Kontrol edebilirsen bağlantıları kontrol et.

Başarının sırrı nedir?
    Doğru Kararlar
    -Doğru karar almanın yolu nedir?
    Tecrübe
    -Tecrübe kazanmanın yolu nedir?
    Yanlış kararlar...

En son umutcnakn tarafından düzenlenmiştir: 29.11.2009 07:41
    Kurtuluşa Kadar Savaş...

Varsayılan Ekran Kartları Yer Değiştiriyor

Arkadaşlar benim iki tane ekran kartım var. Birisi anakartın birisini de kendim aldım taktım. Konuya girelim. Bilgisayarı açtığımda ekrana hiç bişe gelmiyor. Sonra ctrl alt delete yapıyorum bilgisayar yeniden başlıyor ve ondan sonra bilgisayar sorunsuz bir şekilde açılıyor. Mesela anakartın ekran kartı çalışıyorsa benim taktığım çalışmıyor. Benim taktığım çalıştığında da anakartın ki çalışmıyor. Acaba neden böyle oluyor arkadaşlar lütfen bi el atın ya.
    Şimdiden Teşekkürler....

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

Alıntı Orijinalini Gönderen: ahmetcanocak Mesajı Görüntüle
    Arkadaşlar benim iki tane ekran kartım var. Birisi anakartın birisini de kendim aldım taktım. Konuya girelim. Bilgisayarı açtığımda ekrana hiç bişe gelmiyor. Sonra ctrl alt delete yapıyorum bilgisayar yeniden başlıyor ve ondan sonra bilgisayar sorunsuz bir şekilde açılıyor. Mesela anakartın ekran kartı çalışıyorsa benim taktığım çalışmıyor. Benim taktığım çalıştığında da anakartın ki çalışmıyor. Acaba neden böyle oluyor arkadaşlar lütfen bi el atın ya.
    Şimdiden Teşekkürler....
    zaten öyle olması gerekiyor başka nasıl olacakki eğer anakartta hibrid crosfire desteği yoksa tabi

onboard ses kartının driverini sil.yani bilgisayarımdan aygıt yöneticisine ordanda ses kartını bul ve bu sürücüyü kaldır de.aldığın ekran kartı driveri kalsın ama.

Benzer Başlıklar

1. Ekran kartı tercihi 9600gt&hd3850 ???
    arundar tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 04.09.2008, 00:13
  2. hd3850 ekran kartı ile ilgili
    sarxos tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 26.03.2008, 11:11
  3. Ekran kartı cakışması
    U571 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 25.08.2007, 10:48
  4. TV Kartı çakışması