+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
Başlık: aygıt yöneticisindeki sarı ünlem
-
14.04.2009 17:12 #1
- Katılım Tarihi
- 2009
aygıt yöneticisindeki sarı ünlem
merhaba arkadaşlar ben bu sorunu yaşadım. ama problemi yine kendim çözebildim günlerce nette bunla ilgili araştırma yaptım ama hiç bir bilgi yok. bu sorunu yaşayanlar internetten sürekli düşüyor ve webcamera yukleyemiyor pc ye. eger sizde böyle bir sorun yaşıyorsanız. söylediklerimi uygulamanız yeterli olacaktır. pc nizin ethernet kartı yani pc yi aldıgınızda size verilen sürücü cd lerinden ethernetle ilgili olanını bulun ve chipset yazan driveri yukleyin tekrardan .bunu yaparsanız sorununuz ortadan kalkacaktır.bazı webcamlarda internetten indirilen sürümcüleri kabul etmemektedir.bunla fazla ugraşmayın bence orjinal cd den webcamı yukleyin her zaman. tesekkur ederim hoscakalın.
-
14.04.2009 17:16 #2
- Katılım Tarihi
- 2009
merhaba arkadaşlar ben bu sorunu yaşadım. ama problemi yine kendim çözebildim günlerce nette bunla ilgili araştırma yaptım ama hiç bir bilgi yok. bu sorunu yaşayanlar internetten sürekli düşüyor ve webcamera yukleyemiyor pc ye. eger sizde böyle bir sorun yaşıyorsanız. söylediklerimi uygulamanız yeterli olacaktır. pc nizin ethernet kartı yani pc yi aldıgınızda size verilen sürücü cd lerinden ethernetle ilgili olanını bulun ve chipset yazan driveri yukleyin tekrardan .bunu yaparsanız sorununuz ortadan kalkacaktır.bazı webcamlarda internetten indirilen sürümcüleri kabul etmemektedir.bunla fazla ugraşmayın bence orjinal cd den webcamı yukleyin her zaman. tesekkur ederim hoscakalın.
-
14.04.2009 17:29 #3Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- İZMİR
tebrikler sorunu çözmüş ve bilgi veriyorsun... coğu kişi bunu yapmaz...
Benzer Başlıklar
-
partmgr sarı ünlem
akin28 tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 14.04.2009, 19:05 -
Taskbar'da sarı ünlem işareti
brabus tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 07.05.2008, 16:42 -
aygıt yöneticisindeki olay ne_?
cemal_85 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 07.02.2006, 20:30 -
Msn'de Sarı Simge
SamJam tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 25.01.2006, 07:43 -
LApTop DVD Sürücüde Sarı Ünlem İşareti !
marmalade tarafından Donanım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 15.07.2005, 10:03

Alıntıyla Yanıtla

Ekran kartı slotları(resim)
Bugün, 18:15 / Donanım