PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan aygıt yöneticisindeki sarı ünlem

merhaba arkadaşlar ben bu sorunu yaşadım. ama problemi yine kendim çözebildim günlerce nette bunla ilgili araştırma yaptım ama hiç bir bilgi yok. bu sorunu yaşayanlar internetten sürekli düşüyor ve webcamera yukleyemiyor pc ye. eger sizde böyle bir sorun yaşıyorsanız. söylediklerimi uygulamanız yeterli olacaktır. pc nizin ethernet kartı yani pc yi aldıgınızda size verilen sürücü cd lerinden ethernetle ilgili olanını bulun ve chipset yazan driveri yukleyin tekrardan .bunu yaparsanız sorununuz ortadan kalkacaktır.bazı webcamlarda internetten indirilen sürümcüleri kabul etmemektedir.bunla fazla ugraşmayın bence orjinal cd den webcamı yukleyin her zaman. tesekkur ederim hoscakalın.

merhaba arkadaşlar ben bu sorunu yaşadım. ama problemi yine kendim çözebildim günlerce nette bunla ilgili araştırma yaptım ama hiç bir bilgi yok. bu sorunu yaşayanlar internetten sürekli düşüyor ve webcamera yukleyemiyor pc ye. eger sizde böyle bir sorun yaşıyorsanız. söylediklerimi uygulamanız yeterli olacaktır. pc nizin ethernet kartı yani pc yi aldıgınızda size verilen sürücü cd lerinden ethernetle ilgili olanını bulun ve chipset yazan driveri yukleyin tekrardan .bunu yaparsanız sorununuz ortadan kalkacaktır.bazı webcamlarda internetten indirilen sürümcüleri kabul etmemektedir.bunla fazla ugraşmayın bence orjinal cd den webcamı yukleyin her zaman. tesekkur ederim hoscakalın.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

tebrikler sorunu çözmüş ve bilgi veriyorsun... coğu kişi bunu yapmaz...

Benzer Başlıklar

1. partmgr sarı ünlem
    akin28 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 14.04.2009, 19:05
  2. Taskbar'da sarı ünlem işareti
    brabus tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 07.05.2008, 16:42
  3. aygıt yöneticisindeki olay ne_?
    cemal_85 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 07.02.2006, 20:30
  4. Msn'de Sarı Simge
    SamJam tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 25.01.2006, 07:43
  5. LApTop DVD Sürücüde Sarı Ünlem İşareti !
    marmalade tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 15.07.2005, 10:03