PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Çatalca/İstanbul

Varsayılan Laptop HDD görmüyor acil

Arkadaşlar dün akşam pcyi kullanırken bi anda dondu birkaç saniye sonrada bir mavi ekran ve res attı birdahada HDD görmedi. Biosta HDD görünmüyor. Fakat pcyi açma tuşuna bastıktan sonra HDD nin ışığı sürekli yanıyor. Cd ile başlatamam sürücüde bir sorun var. O yüzdende tek çare ağ üzerinden başlatmak nasıl yapılacağını bilmiyorum. Ben sadece pc ye ne olduğunu ve dosyalarım gitmişmidir diye merak ediyorum.

Sorunum şu başlıktakine benziyor. Arkadaşlar eğer haddiske birşey olduysa dosyalarım gidermi? Lütfen yardım.
    En son srdrvrl tarafından düzenlenmiştir: 19.04.2009 10:07

şundan olabilir!vista kullanıyorsun'dur ve vista'nın kaynağında açıklık var ondan reset atmıştır. bu reset sonrası bilgisayarda bazı donanım hataları oluşabiliyor, teknik servis varsa göndermeni tavsiye ederim

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

sorun hdd ile ilgili hdd ölmüş biosta gözükmüyorsa o gitmiştir seagate bazı modelleri aynen bu şekilde göçüyordu teknik servise vermen gerekiyor... garantisi olsun olmasın ver... ücreti özellikle sor...

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Harddisk ışığı , çalışmamasına rağmen hep ışığı yanıyorsa okuma kafası bir yerde takılı kalmış , yani disk bozuk.

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Çatalca/İstanbul

Arkadaşlar 160 liraya yeni 250 gb takıldı pc ye. Fakat benim için önemli olan dosyalarımı kurtarmak. Bilgisayarcıya demiştim ama yapamamış heralde. Harddisk bende şu anda.

Benzer Başlıklar

1. Laptop wireless modemi görmüyor?
    Aligula tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 23.10.2010, 01:14
  2. Yanıt: 7
    Son Mesaj: 13.07.2008, 13:53
  3. Laptop'um formatlerken hdd'yi görmüyor.
    DanteThomaS tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 22.11.2007, 18:50
  4. Yanıt: 7
    Son Mesaj: 20.08.2006, 23:51