PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Red face Herşeyi yaptım ama genede donuyor

Arkadaşlar 1 haftadır bilgisayarımla kafayı yemek üzereyim. oyunu açtığımda(shaiya) veya online film izlemeye çalıştığımda donuyor ve ses gidiyor örneğin oyun a giriyorum etrafımdakiler hareket ediyor ama ben hareket edemiyorum. hiç birşey hareket etmiyor reset atmak zorunda kalıyorum.filmlerdede tam ekran yapınca 3,4 dk sonra donuyor reset atmak zorunda kalıyorum.

5,6 kere bilgisayar tamircisine götürdüm ekran kartında problem var dediler yeni ekran kartı aldım orda denedik hiç bir problem yotu eve geldim gene donuyor aldı kasayı kuzenlerde bağladım ordada problem yok. belki monitör veya kablolardandır dedim kuzenin kablo ve monitörü eve getirdim gene aynı sonuç donuyor ve reset atmak zorunda kalıyorum. 2,3 kerede format attım sinirden belki olur diye ama olmadı.

bilgisayar başka yerde tıkır tıkır oyunları açıyor evde böyle oluyor belki topraklamada veya elektrikde birşey vardır dedim yan komşudan elektrik alıp onun elektriği il denedim gene aynı ne yapacağımı bilmiyotum bilgisayarı çöpemi atıcam yani tamirci yapamadı veya başka bir yerde problem çıkarmıyor.

yardımlarınızı bekliyorum.

yeni ekran kartım 256 mb ge force fx 5500

ram 1.256

pentium 4 işlemci 2.60 ghz
    En son sprintnoss tarafından düzenlenmiştir: 16.05.2009 21:04

muhakkak ekran kartından olmalı ekran kartınız dan olabilir işlemciniz için uygun değil değiştirip fx 5500 boşa para vermişsiniz size aşağıdaki ekran kartını öneririm muhakkak alın
    http://www.hepsiburada.com/powercolo...ductid=bd53063

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

ekran kartın ile ilgili değil... bence power supply yada düşük voltaj neden...

bencede power supply senin pcyi komşuna götür bide öyle denepower yetersiz çünkü bütün parçaların kullandığı bir elektrik değeri var ve bunların kullandığından 50 w yüksek power olursa daha mantıklı olur usb bellekler için filan senin kulandığın kadsada power kaç w?

ekran kartı geçrekten düşük

Benzer Başlıklar

1. Görüntü Yok; codec var, herşeyi yaptım
    bilfatma tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 19.04.2010, 01:28
  2. overcloack yaptım fakat hata mı yaptım :D
    apoapo666 tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 23.02.2009, 19:47
  3. sistem çöktü servise verdim ama genede yardım arkadaşlar:D
    pesimistyle tarafından Yazılım forumunda