PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Webcam Sorunu...

Unhappy Webcam Sorunu...

Selam arkadaşlar;

Bilgisayarı açtığımda normal bir şekilde çalışıyor,webcam'in kendi programına girdiğimde hiçbir donma yok.Ama skype,msn veya net üzerinden webcam çalıştırdığımda ilk önce açılıyor biraz durduktan sonra donmaya başlıyor.Daha sonra ya kendisi kapanıyor ya da donduğu için ben kapattığımda hangi programdan açıyorsam o da donuyor.Programı sonlandırıp tekrar açtığımda webcam'i çalıştırmaya kalkarsam gene kitliyor programı.

Xp sp2 kullanıyorum ve bütün driver güncellemelerim tamam.Bilgisayara defalarca format atıp,msn sürümünü defalarca değiştirmeme ve webcam programını kaldırıp yeniden kurmama rağmen çalışmıyor.

Bu webcam'den önce başka bir tane vardı.Orite markaydı.Ve onda da sorun çıkarıyordu aynı şekilde.
    Şimdiki sharex.Zaten sorun çıkarttığı için yeni bir webcam almıştım.

Lütfen yardım edin :grin: Bu sorun deli ediyor insanı.

donma sisteme bağlı olarak yapabilir.hepsini yapmışsın sorun devam ediyorsa webcam güncellenmesindende olabilir diye düşünüyorum.birde webcam kullanırken media player yada winamp vb. müzik dinlenilecek şeyleri açmayın

Unhappy

Alıntı Orijinalini Gönderen: tomorrow Mesajı Görüntüle
    donma sisteme bağlı olarak yapabilir.hepsini yapmışsın sorun devam ediyorsa webcam güncellenmesindende olabilir diye düşünüyorum.birde webcam kullanırken media player yada winamp vb. müzik dinlenilecek şeyleri açmayın
    Daha önceden böyle bir sorunum yoktu.Yani bu bilgisayarda normal bir şekilde webcam kullanabiliyordum.Webcam'im sharex c-598s.Daha bir ay olmadı alalı.İçinden çıkan driverı yükledim.İnternette başka bir güncellemesini bulamadım.Zaten bir önceki webcam'de de aynı hatayı veriyordu, o da orite'dı.
    Format bile attım bilgisayara.Media player veya benzeri bir ses yürütücüsü yüklemeden denedim.Ama değişen birşey yok.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

sp3 yükle birde...

Alıntı Orijinalini Gönderen: GAREZ Mesajı Görüntüle
    sp3 yükle birde...
    Sp3 yükledim dün ; ama gene değişen bir şey olmadı.Webcam'i başkasının bilgisayarında denedim onda çalışıyor hiç sorun vermeden.

Benzer Başlıklar

1. Msn'de webcam sorunu.
    serdenn tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 21.10.2009, 00:07
  2. webcam sorunu
    ergin tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 27.03.2007, 16:57
  3. msn'de webcam sorunu
    dasdisdos tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4