+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
Başlık: windows ta ses sorunu
-
11.06.2009 19:56 #1
- Katılım Tarihi
- 2007
windows ta ses sorunu
merhaba arkadaşlar.benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.pc nin arkasında 8 adet ses ile ilgili jak girişleri mevcut.
CTR BAS(turuncu renk)---
REAR SPK(siyah renk)---
SİDE SPK(gri renk)---
LİNE İN(mavi renk)---
FRONT(yeşil renk)---
MİC İN(kırmızı renk)---
PC nin önünde ise 2 adet jak giriş yeri mevcut
Kulaklık(yeşil)
microfon(kırmızı)
bende 1+1 ses sistemi mevcut ve bunun jakını arkadaki FRONT(yeşil) jak girişine sokuyorum ve hoparlörlerden ses geliyor.geçen gün mikrofonlu kulaklık aldım msn de konuşmak için.onda 2 adet jak var biri kulaklık diğeri mikrofon için.
şimdi pc nin arka tarafındaki yuvalara herhangi bir jak taktığımda ekranın sağ alt köşesinde "bir jak takıldı veya çıkarıldı" şeklinde uyarı mesajı geliyor. mikrofonlu kulaklığı pc nin önündeki yuvalara taktığımda ise böyle bir uyarı gelmiyor.ve mikrofonlu kulaklıktan hiç ses gelmiyor ve mikrofon çalışmıyor.şu anda ise ses sistemini front jak girişine mikrofonu ise yine arkadaki mic in jak girişine takarak çalıştırıyorum.ama şöyle bir sorunum var msn de konuşurken benim konuşmam yarım saniye geçikme ile tekrar ses sisteminden geri geliyor.yani yankı gibi oluyor.msn de konuşurken böyle yankı yapması normal mi.
Benzer Başlıklar
-
Windows Vista SP1 Yükleme Sorunu ve Ardından Açılma Sorunu
powerofdreams tarafından Windows Vista forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 11.12.2008, 21:05 -
windows sorunu
bahadir_atalay07 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 18.09.2008, 20:05 -
Windows NT`den =--> Windows XpLere Internet Sorunu ..
emreka tarafından Donanım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 25.06.2003, 13:39 -
Windows 98 SE'de USB sorunu
acuna tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 12.06.2003, 16:32 -
Windows 98 Sorunu
mozturk6 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 10.03.2003, 12:55

Alıntıyla Yanıtla

Asrock
Bugün, 20:19 / Donanım