PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Unhappy Yardım eder misiniz ?

konunun yerimidir bilmiyorum bu yüzden şimdiden özür.
    bilgisayarımda normal açılıyor.fakat açıldıktan bir süre sonra ekran titriyor ve çizgiler çıkmaya başlıyor ve ardın bilgisayar donuyor..böyle durumda bazen kendini resetliyor bazende ben resetliyorum..resetin ardından açılınca yine çizgili ve bozuk oluyor ekran.Özellikle oyuna girdiğim zaman donuyor.ve çizgilenmeye başlıyor..yardım ederseniz sevinirimbilgisayarı bozukken kapatıp fişini de çektikten 20 dk sonra falan açtığımda düzeliyor fakat hemen o anda kapayıp açtığımda düzelmiyor..:sad:

driverlerini sil tekrar yükle , büyük ihtimalle driverlardan atiden dir.

driverler nasıl silinir..ati nedir..? ben pc terimlerinden anlamıyorum..yardımcı olursanız sevinirim

ekran kartınızda bir soğutma problemi olabilir... ekran kartının fanının çalışıp çalışmadığına ekran kartının modeline göre internet sitesinden güncel driveri yükleyerek sorunları giderebilirsiniz...
    ekiz

":sad:bilgisayarı bozukken kapatıp fişini de çektikten 20 dk sonra falan açtığımda düzeliyor fakat hemen o anda kapayıp açtığımda düzelmiyor..:sad: "

demişsin bu ekran kartının soğuduktan sonra düzeldiğine işarettir... belkide fazla tozlanmıştır...
    ekiz

Benzer Başlıklar

1. Format yardım eder misiniz?
    naneci94 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 23.04.2009, 23:20
  2. DVD+/-R.... Yardım Eder misiniz
    Thealessandro tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 11.05.2008, 18:35
  3. Yardım Eder misiniz ??
    fmgstr tarafından Donanım forumunda