PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
14 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan xp pilde çalışmıyor

selamlar... NOT:bilgisayarım asus x51r notbook...vista yüklü geldi bana orjinal hali vistaydı.hd si 120 gb, 1.86 ghz.....
    arkadaşlar bilgisayarımın c sine vista,e sine de xp kurdum. normal çalışıyordu.herşey normalken ben de bi sistem geri yükleme noktası oluşturayım ve ilerde bir sorun olursa bu noktaya geri dönüş yaparım dedim ve bişeler yaptım ama beceremedim sanırım ... neyse ..şuan bilgisayarımda xp ve vista yine aynı şekilde duruyor fakat xp açılışında bazen sorun yaşanıyor.mesela windows xp professional logosu çıktığında alttaki çubuğun içinde mavi bi çizgi geçiyorya hani oturum açılmadan önceki ekranda ,işte orada donup kalıyor bazen bilgisayar..ve ayrıca xp de bilgisayarı pilde başlatamıyorum.pilde başlarken de hoşgeldiniz yazısı çıkıyor,tam masaüstü hazırlanırken bi ses ile birlikte bilg. donuyor,kalın bi cızırtı sesine benzer birşey.
    NOT:bu arada bilgisayarım asus x51r notbook...vista yüklü geldi bana orjinal hali vistaydı.hd si 120 gb, 1.86 ghz...
    bu sorunuma yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Pilin hücrelerinde sorun olabilir.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

yedek batarya almaya bak... bataryalar tamir edilmiyor ve garantisi farklı oluyor(garanti şartlarının yazdığı kitapçığa bak açıkça olmasada batarya garantiye girmez yazıyorsa o batarya arızalı mı diye bile bakmazlar...) açıp tamir etmeye kalkma açamazsın ve/veya kapatamazsın...

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Garezin yani. izmir

o ses pek hayra alamet değil garantisi varsa servise ver hatalı üretimmi? baksinlar servisi iyi ...

arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. yalnız şunu tekrar vurgulamak istiyorum,sadece xp de iken bu sorun oluyor,vistada çalıştırırken bir problem olmuyor yani pilde çalışyor vistayı kullandığımda ancak xp pille çalışmıyor.bilgisayarım da orjınalınde vista yukluydu.acaba bi uyum sorunu mu oluyor bunu giderebilir miyim? bi programla falan .?
    En son cesc tarafından düzenlenmiştir: 23.06.2009 08:25

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 0
    Son Mesaj: 01.04.2008, 08:39
  2. dvd çalışmıyor
    aswerth tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 11.08.2007, 20:22
  3. Cd ler çalışmıyor..
    AnesthesiA tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 27.02.2006, 18:15