PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: xp pil sorunu

Varsayılan xp pil sorunu

selamlar... arkadaşlar daha önce de bu konuda yardım istemiştim,sorunum devam ediyor,lütfen bir bakın tekrar...
    NOT:bilgisayarım asus x51r notbook...vista yüklü geldi bana orjinal hali vistaydı.hd si 120 gb, 1.86 ghz.....
    arkadaşlar bilgisayarımın c sine vista,e sine de xp kurdum. normal çalışıyordu.herşey normalken ben de bi sistem geri yükleme noktası oluşturayım ve ilerde bir sorun olursa bu noktaya geri dönüş yaparım dedim ve bişeler yaptım ama beceremedim sanırım ... neyse ..şuan bilgisayarımda xp ve vista yine aynı şekilde duruyor fakat xp açılışında bazen sorun yaşanıyor.mesela windows xp professional logosu çıktığında alttaki çubuğun içinde mavi bi çizgi geçiyorya hani oturum açılmadan önceki ekranda ,işte orada donup kalıyor bazen bilgisayar..ve ayrıca xp de bilgisayarı pilde başlatamıyorum.pilde başlarken de hoşgeldiniz yazısı çıkıyor,tam masaüstü hazırlanırken bi ses ile birlikte bilg. donuyor,kalın bi cızırtı sesine benzer birşey.
    NOT:bu arada bilgisayarım asus x51r notbook...vista yüklü geldi bana orjinal hali vistaydı.hd si 120 gb, 1.86 ghz...
    bu sorunuma yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

varsa elinde bir xp cd si onarım yapmanı öneririm yoksa açıldığı bir anda dosyalrın yedekle sonra format at yeindne kur

yha format çok uzun zaman alıyor sürücülerini bul kur falan... zaten bilg çalışıyor da işte arada bu hatayı verıyor.

tamam varsa elinde xp cdsi bir iki ufak rutuşla kaldığı yerdne devam eder düzelier

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    ROSWELL

o notebook vista için yapılmış xp için değil...