PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
21 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar
    Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

Lightbulb

fan intel'in işlemcileri için ürettiği fan genelde fazla ısınma sorunu yapmaz ama çokta soğutmaz...

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Garezin yani. izmir

Alıntı Orijinalini Gönderen: murat66005 Mesajı Görüntüle
    arkadaşlar çok saolun hepiniiz bu saat te bana yardımcı olmaya çalışıyorsunuz çok teşekür ederim ama ilk iki arkadaşın dedikleri bence mümkün diil çünkü ben silkroad online oynuyorum ve gerçekten çok güüzel donmadan oynıyabiliyorum 1 saat sonra bişiler oluyor 1 saniye takılıyor 5 saniye devam ediyor normal sonra 1 saniye ekrar takılıo 2 saat geçtikten sonra bu 5 saniyede bir takılma olayı 3 saniyeye düşüyor zaman geçtikçe berbatlşaşıyor ama ilk bir saaat muhteşem şekilde oynuyorum hiç sorunum olmuyor ben bu oyunu 64 lük ekran kartıyla bile oynadım bi sorun olmadı ama böle bişey yaşamadım :S lütfen yardım pls sonra arkadaşın dediklerini bi yapıyım tekrar deniyim 1 saat içinde aynı sorun olursa tekrar yazıcam çok saolun yardımlar için işlemci fanım normal çalışıyor bu arada güzelce dönüyor biraz ses yapıyor ama olsun bide oyunu açtıktan sonra işlemci full çakıyor 100%100 bunu anlayamadım :S neyse bi deniyim dediklerinizi nolacak bakalım
    bu arada garez arkadaşın dediğinden anlamadım ben pek anlamam fanlardan
    işlemcinin orjinal fanı demek istiyor yani intel logolu aliminyum falan ve enucuz olan ama işeyarar bişey yoksa intel bütün ürünlerini toplamak zorunda kalırdı...

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    ZONGULDAK

kasa içi temiz mi.. Toz vs?
    PhenomII X4 955 8 MB, Zalman CNPS10X CPU Fan, Gigabyte MA785GMT-UD2H, Sapphire HD6870 1GB, 2*2GB HiLevel DDR3 1600 MHz, Samsung 320GB 16M SATA2, LG 22XNS40 DVD-RW, Samsung P2250 2ms DVI LCD Monitor, NetMaster CXC-150(uydunet modem), OCZ stealthxstream 600W PSU, Minton kasa, VESTEL HT-728DT 5+1 hop seti (5*20W+60Wwoofer)--Windows 7 64bit Ultimate,

Varsayılan kasa temiz

kasanın için temiz zaten kapakları açık toz tutması mümkün diil ve daha yeni söküp taktım sorunu bulmak için ama yok nerde bulamıom yine aynı sorun devam ediyor denedim :S işlemci fanının orjinalmi yoksa sonradanmı takılma olduğunu bilmiom ama çalışıyor yani :S zaten oyundan 1 saat sorna donmaya başlayınca çıkıom tekrar giriom yine 1 saat donmuo tekrar donuo tekrar giriom donmu ama neden oluo bi anlasam ben böle durmdaana 2 saat oyuna girmeye çalışıpta sonra tekrar 1 saat sonra çıkarsam oyun fln oynayamam :S 3 arkadaşın dediklerine baktım amsaüstü yenileme 60 gz mi le bişiy oyunda böle bişiy yok :S:S napıcam yardımnolur millet 1.10 işlemciyle 256 ramle 128lik ekran kartı ile fıstık gibi oynuo bende 1 saat süper oynuom ama donuo 1 saat sorna :S:SS:S:S:
    bide o 1 saniye takılmada içinden kulağımla dinlediğimde bi ses var anlayamadım nereden geliyor :S az bi ses duymak çok zor ekran kartından gelmio ramden gelmio işlemciden mi bilmiom başkada bişiy kalmıki

ben bu sorunu nasıl çözecem noluuurrr yardımmm :S:S:S:S:s ağlıcam artıq

Benzer Başlıklar

1. HP laptop 95C'de çalışıyor, normal mi
    koray01_01 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 08.04.2009, 19:08
  2. 24 Şubat, Saat,13.55 Google arama motorunuz çalışıyor mu ?
    yusufdemirkoparan tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 24.02.2009, 14:28
  3. Yanıt: 0
    Son Mesaj: 20.02.2008, 13:57
  4. forumunuzdaki saat 1 saat geri.
    WayneJunction tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 02.11.2006, 12:59
  5. Longhorn saat .. değişik bi saat için :)
    scream3 tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 07.09.2005, 01:39