merhaba ben bu sitenin bu günbe kadar çok faydasını gördüm tüm pc sorunlarımı googleye yazdım pcnet geldi ve sorunlarımı hep çözdüm ama bu sefer sorunum çok karışık bi türlü çözemiyorum bilgili forum üyelerinden bana yardım etmelerini rica ediyorum lütfen nolur sinirden kasayı yerden yere vuracam sorunum : ben oyun oynuyorum 1 saat normal fıstık gibi oynuyorum 1 saat sonra takılmalar başlıyor 1 saniye takılıyor sonra düzeliyor 2 saat geçiyor takılmalar 2-3 saniyede bi olmaya başlıyor 4 saat geçiyor oyun oynamaktan tiksiniyorum o kadar takılıyorki anlatamam lütfen ekran kartımdan dedim 128 var 256 taktım aynı sorun devam ediyor ram taktım eskisi düşüktü 512 yaptım yine devam ediyor bilgisayarcıya götürdüm snn sorunun anakarttan diyor ama hep diyorlar anaklarttan olsada olmasada lütfen biri yardım etsin hangi parcam bozuk yardımcı olun bi türlü bulamıyor harddiskimi yeni dğeiştim ama yok yok yok bi türlü doğru dürüst oyunumu oynayamadım yardımcı olun lütfen sizden başka yardım isteyecek kimse yok :S
.. ekran kartın veya oynadığın oyunu bilmiyorum ama . Sinir Bozucu bir durum olduğunu biliyorum.Masa üzeri ayarlardan monitör yenileme hızı ile oyun içi grafik ayarlardan ekran yenileme hızının aynı olup olmadığına bak ayrıca Oyun içinde speed x4 ' gibi bir bölüm varsa onu sıfır yap . Virüs Programını kapat .Birde öyle dene.
( aynı sorunu bende yaşıyordum bunları yaparak atlatmıştım.. Sorunsuz oynadığım oyunda birden ekran kararıyor Virüs uyarısı veriyordu virüs vs. olmadığı halde eset öyle görüyordu )
arkadaşlar çok saolun hepiniiz bu saat te bana yardımcı olmaya çalışıyorsunuz çok teşekür ederim ama ilk iki arkadaşın dedikleri bence mümkün diil çünkü ben silkroad online oynuyorum ve gerçekten çok güüzel donmadan oynıyabiliyorum 1 saat sonra bişiler oluyor 1 saniye takılıyor 5 saniye devam ediyor normal sonra 1 saniye ekrar takılıo 2 saat geçtikten sonra bu 5 saniyede bir takılma olayı 3 saniyeye düşüyor zaman geçtikçe berbatlşaşıyor ama ilk bir saaat muhteşem şekilde oynuyorum hiç sorunum olmuyor ben bu oyunu 64 lük ekran kartıyla bile oynadım bi sorun olmadı ama böle bişey yaşamadım :S lütfen yardım pls sonra arkadaşın dediklerini bi yapıyım tekrar deniyim 1 saat içinde aynı sorun olursa tekrar yazıcam çok saolun yardımlar için işlemci fanım normal çalışıyor bu arada güzelce dönüyor biraz ses yapıyor ama olsun bide oyunu açtıktan sonra işlemci full çakıyor 100%100 bunu anlayamadım :S neyse bi deniyim dediklerinizi nolacak bakalım
bu arada garez arkadaşın dediğinden anlamadım ben pek anlamam fanlardan
En son murat66005 tarafından düzenlenmiştir: 05.07.2009 02:44